Ελλάδα

17/06/2021 - 21:07

Βασικός ύποπτος ο πιλότος με sms που τον "καίνε" - Η Καρολάιν ήθελε να χωρίσει και να φύγει με το παιδί

 

up date διαβάστε:

 

Ομολόγησε ο σύζυγος τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν - Την έπνιξέ με το μαξιλάρι μετά από καυγά

---------

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Από πηγές της ΕΛΑΣ διαρρέεται ότι οι αρχικές καταθέσεις του 32χρονου, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου έχουν "καταρρεύσει", καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία που τον μετατρέπουν από βασικό μάρτυρα στον νούμερο ένα ύποπτο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τα μηνύματα που αντάλλασσε τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι, σύμφωνα με τα οποία, η 20χρονη είχε εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή της να χωρίσει τον 32χρονο πιλότο και να πάρει μαζί της την μόλις 11 μηνών κόρη τους. Sms που αποδεικνύουν τις προστριβές μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται πως υπήρχαν και το μοιραίο βράδυ, γεγονός που για την ΕΛΑΣ μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για την δολοφονία.

 

Η μαραθώνια κατάθεση και οι αντιφάσεις που "δένουν" την υπόθεση

Εδώ και πάνω από επτά ώρες, ο 32χρονος σύζυγος καταθέτει στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στην οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο όπου βρέθηκε σήμερα για το τρισάγιο της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Οι αντιφάσεις που έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί, δεν αποκλείεται να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε καν ληστεία στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Τις τελευταίες ώρες, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Αρχές βρίσκονταν πολύ κοντά στην εξιχνίαση της αποτρόπαιας δολοφονίας, ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν και στοιχεία που προκαλούν πολλά ερωτηματικά και αναδεικνύουν τουλάχιστον τέσσερις ασάφειες στην αρχική κατάθεση του πιλότου:

- Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

- Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

- Επίσης, το βιομετρικό ρολόι - κινητό της άτυχης κοπέλας έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

 

thetoc.gr

Μοιράσου το άρθρο!