Ελλάδα

10/01/2023 - 15:00

Εφιάλτης για 32χρονη - Τη φυλάκισε και τη βίαζε τρία 24ώρα απειλώντας την με τα παιδιά της

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Αιγύπτιου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό μιας 32χρονης μητέρας, προχώρησαν οι Αρχές, το πρωί της Τρίτης.

 

Την άρπαξε, την κρατούσε φυλακισμένη σπίτι του επί τρία 24ώρα και τη βίαζε

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κρατούσε "φυλακισμένη" στο σπίτι του μια 32χρονη από τη Βουλγαρία επί τρία 24ώρα, εξαναγκάζοντας την σε γενετήσιες πράξεις, με την απειλή πως σε διαφορετική περίπτωση θα έκανε κακό στα παιδιά της. Μάλιστα, ο 35χρονος Αιγύπτιος είχε αρπάξει και το δελτίο ταυτότητας του θύματος.

 

Το πρωί της 9ης Ιανουαρίου και ενώ ο 35χρονος έλειπε από το σπίτι, η 32χρονη κατάφερε να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα και να απελευθερωθεί. Στη συνέχεια, πήγε σε κατάσταση σοκ στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη.

Άμεσα, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οδού Αχαρνών και του πέρασαν χειροπέδες έξω από την πολυκατοικία.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαλευκάνει τι είχε σκοπό να κάνει ο κατηγορούμενος με την 32χρονη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

"Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023 στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, 35χρονος αλλοδαπός για αρπαγή, βιασμό και κλοπή.

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κατακρατούσε παράνομα στην οικία του 32χρονη αλλοδαπή, κατά το χρονικό διάστημα από 6-1-2023 έως 9-1-2023, εξαναγκάζοντας την σε γενετήσιες πράξεις με απειλή κινδύνου ζωής των παιδιών της.

Πρωινές ώρες της 9-1-2023, όταν η παθούσα κατάφερε να απελευθερωθεί από την οικία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και κατήγγειλε τις σε βάρος της αξιόποινες πράξεις.

Μοιράσου το άρθρο!