Ελλάδα

10/05/2024 - 07:54

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έγραψε το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου την πιο ένδοξη σελίδα της ιστορίας του, επικρατώντας της Άστον Βίλα με 2-0 και θα παίξει στον τελικό του Conference που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Χάρη στα δύο γκολ του Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει για δεύτερη φορά της Άστον Βίλα και να προκριθεί στον τελικό του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στις 29 Μαϊου, στην OPAN Arena.

Με δύο γκολ του Ελ Κααμπί στο «φλεγόμενο» Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Άστον Βίλα για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, μετά το διπλό στην Αγγλία, και προκρίθηκε στον τελικό του Conference League, γράφοντας ιστορία. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα, στο τελικό της 29ης Μαϊου, στην OPAP Arena.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα καθώς μετά τα τρία γκολ στο πρώτο ματς, πέτυχε ακόμη δύο στη ρεβάνς.

Ο Μαροκινός έκανε το 1-0 στο 11′ από ασίστ του Κίνι και στο 80′ από ασίστ του… Τζολάκη έφυγε απέναντι από τον Μαρτίνες και πλάσαρε για το 2-0.

Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά όπως φάνηκε στο VAR o Ελ Κααμπί καλυπτόταν και ο Τσβάιερ έδειξε σέντρα, τελειώνοντας κάθε ελπίδα της Βίλα.

Με αυτό το γκολ ο έμπειρος φορ έφτασε τα 32 στη σεζόν συνολικά και τα πέντε κόντρα στους Άγγλους που είναι με διαφορά οι καλύτεροι πελάτες του.

Μοιράσου το άρθρο!