Ελλάδα

07/04/2014 - 20:41

Εισαγγελική έρευνα για φωτογραφία του υιού Μπαλτάκου

style="text-align: justify;"> 
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας που απεικονίζει το γιό του πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου να κρατάει αναμμένο δαυλό σε γήπεδο διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.
 
Με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα στην υποδιεύθυνση αθλητικής βίας, ζητείται να διαπιστωθεί αν το πρόσωπο που απεικονίζεται στην επίμαχη φωτογραφία είναι πράγματι ο Δημήτρης Μπαλτάκος, καθώς επίσης και να εξακριβωθεί σε ποιόν αγώνα ελήφθη αυτή η φωτογραφία ωστέ να προσδιοριστεί αν το υλικό πρέπει να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Ναυτοδικείου, σε περίπτωση που ελήφθη ενώ υπηρετούσε στο Λιμενικό.
 
Ο γιος του Τ. Μπαλτάκου βρέθηκε στο προσκήνιο την περασμένη Τετάρτη μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής εντός του κοινοβουλίου, λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις για τον πατέρα του και τους ανοιχτούς διαύλους με τη Χ.Α.
 
Όσο για τον ίδιο δημοσιέυματα τον εμφανίζουν να διορίστηκε στο Λιμενικό Σώμα με παρέμβαση του πατέρα του ενώ τοποθετήθηκε στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών -μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή των δοκίμων σημαιοφόρων- κατά παράκαμψη της υποχρέωσης τριετούς παραμονής στην παραμεθόριο.
 
πηγή: enet.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!