Ελλάδα

30/01/2024 - 12:26

Εκδικητική η καταγγελία - Ποιος την έκανε και γιατί

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τον «Άλλον Άνθρωπο».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Πρωινό» ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σύχναζε σε επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών και έπαιζε συχνά χωρίς όμως να είναι γνωστό αν τα χρήματα που «έπαιζε» προέρχονταν από τις δωρεές ή από προσωπικά του έσοδα.

 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το 2021 ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης του ζήτησε δανεικά 30.000 ευρώ για να σώσει μία κατοικία από κατάσχεση λόγω χρεών. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φαίνεται να αρνήθηκε κι έτσι ο επιχειρηματίας για εκδίκηση μάλλον έδωσε την πληροφορία για ενασχόληση με τον τζόγο στις αρμόδιες Αρχές με σκοπό να ξεκινήσει η έρευνα.

Ο Κωνσταντίνος Φλαμής ανέφερε μάλιστα στην εκπομπή ότι ιδιοκτήτης καταστήματος τυχερών παιγνίων στην Πάτρα του εξομολογήθηκε, ότι όταν ο κ. Πολυχρονόπουλος επισκέφτηκε την πόλη παραμονές καρναβαλιού για να οργανώσει συλλογική κουζίνα, επισκέφτηκε το κατάστημα και δαπάνησε το ποσό των 650 ευρώ.

 

Οι κάμερες περίμεναν την αδερφή του να φτάσει στην πόρτα της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» η οποία ωστόσο αρκέστηκε να πει «Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση» και προχώρησε στο εσωτερικό του κτηρίου.

Μοιράσου το άρθρο!