Ελλάδα

03/08/2019 - 06:27

Επισκέψεις ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στο 251 ΓΝΑ και το ΝΝΑ

Επισκέψεις ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στο 251 ΓΝΑ και το ΝΝΑ

Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε χθες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, όπου ενημερώθηκε για την οργάνωση, τη λειτουργία, τις υποδομές και τις συνεργασίες τους με ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ «συζητήθηκαν οι σύγχρονες προκλήσεις και η στοχοθεσία που έχει τεθεί και βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Ο κ. Στεφανής επισήμανε την ανάγκη αλλαγών και βελτιστοποίησης σε ισχύουσες αναχρονιστικές και χρονοβόρες διαδικασίες, καθώς και την αναζήτηση λύσεων μέσω νέων χρηματοδοτικών πρωτοκόλλων. Αναφέρθηκε ακόμη στην αναγκαιότητα της διαλειτουργικότητας, της διακλαδικότητας και της διασύνδεσης μεταξύ των στρατιωτικών νοσοκομείων ώστε οι δράσεις που αναλαμβάνει κάθε νοσηλευτικό ίδρυμα να γνωστοποιούνται για παράλληλη αξιοποίηση και εκμετάλλευση.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συνοδευόταν από τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη και τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη, αντίστοιχα, συνεχάρη το σύνολο του προσωπικού των νοσοκομείων, για το υψηλό επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρουν στους εν ενεργεία και αποστρατεία στρατιωτικούς τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και στους πολίτες.

ΑΠΕ -ΜΠΕ 

Μοιράσου το άρθρο!