Ελλάδα

23/09/2020 - 21:33

Επίθεση με "άρωμα Μόριας" στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης

Επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη στο Κολωνάκι πραγματοποίησε το απόγευμα ομάδα περίπου πέντε ατόμων.

Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, η ομάδα μπήκε στην πολυκατοικία, ανέβηκε στον όροφο που βρίσκεται το γραφείο του κ. Μηταράκη και έγραψε με σπρέι στον τοίχο του διαδρόμου το σύνθημα «Όχι στα σύγχρονα Νταχάου» και αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα αναρτήθηκε ανακοίνωση του Ρουβίκωνα, με τίτλο «Να έχετε τη μοίρα τους». στο προφίλ στελέχους της ομάδας, που αναφέρεται στο μεταναστευτικό και στην πυρκαγιά στη Μόρια.

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

 

Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης για την επίθεση στο γραφείο του Νότη Μηταράκη, εξέφρασε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε με έμφαση ότι δεν πτοείται η κυβέρνηση από τέτοιες επιθέσεις.

Ο κ.Πέτσας σε δήλωσή του τόνισε συγκεκριμένα:

"Καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες".

 

---

up date Διαβάστε την ανακοίνωση του Ρουβίκωνα:

Γιατί κάναμε "παρέμβαση" στο γραφείο Μηταράκη - Τι αναφέρουν για Μόρια και Καρά Τεπέ

Μοιράσου το άρθρο!