Ελλάδα

07/10/2020 - 14:42

«Γειά σου μάνα»

Με δάκρυα στα μάτια και φωνάζοντας το όνομα του γιου της, Παύλου, αντέδρασε στην απόφαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή η Μάγδα Φύσσα. «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της, στο άκουσμα ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ιστορική απόφαση με την οποία κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παππάς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Για μια σημαντική νίκη έκανε λόγο η Μάγδα Φύσσα μετά την ιστορική απόφαση του Εφετείου για ομόφωνη καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

«Κερδίσαμε ένα κομμάτι και αυτό το χρωστάμε σε όλους σας. Είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλον. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Θα είμαστε εδώ και τις επόμενες μέρες. Θα κάνουμε δηλώσεις, αφού βγουν οι ποινές», ανέφερε με δηλώσεις της στους δημοσιογράφος η Μάγδα Φύσσα.

«Γειά σου μάνα» της φώναζαν

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περικύκλωσαν την Μάγδα Φύσσα μόλις βγήκε από το Εφετείο, ενώ μερικοί άρχισαν να φωνάζουν «Γειά σου μάνα», όσοι εκείνη έκανε δηλώσεις.

Πάντως η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα ξεκαθάρισε πως για εκείνη ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμη αναμένονται οι ποινές των κατηγορουμένων.

 Συγκλονίζει η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα – «Παύλο μου νικήσαμε»

Τον γύρο του διαδικτύου μάλιστα έκανε το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσας μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα η μητέρα του Παύλου Φύσσα βγήκε έξω από το δικαστήριο πανηγυρίζοντας στο άκουσμα πως οι περισσότεροι εκ των κατηγορουμένων κρίθηκαν ένοχοι της για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Μοιράσου το άρθρο!