Ελλάδα

04/04/2021 - 13:21

«Ηρθε με μπράβους στο υπουργείο και απειλούσε ότι θα με ξηλώσει»

Την αποκάλυψη πως ο Μένιος Φουρθιώτης τον απείλησε πως θα τον ξηλώσει και τελικά τέσσερις μέρες αργότερα έχασε πράγματι τη θέση του στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κάνει σήμερα στην εφημερίδα Documento ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει σε ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Παπαδήμα για λογαριασμό της εφημερίδας ότι ο Φουρθιώτης «ήρθε με μπράβους στο υπουργείο και απειλούσε για τα λεφτά που έχασε».

Πρόκειται για εμπλοκή εκείνο τον καιρό του Μένιου Φουρθιώτη και εταιρειών του στο πρόγραμμα «Συνεργασία» και οι ισχυρισμοί του πρώην υπουργού είναι ότι η τηλεοπτική περσόνα εξοργίστηκε όταν αποκαλύφθηκαν παρατυπίες.

«Σε αναζήτηση από το λογιστήριο διαπίστωσα ότι έπαιρνε μισθούς 60 έως 80 χιλιάδες ευρώ. Το ίδιο και άτομα που ήταν δίπλα του. Αυτό δείχνει σκοπιμότητα. Βρήκε την τρύπα δηλαδή και πήγε να πάρει τα λεφτά.  Οταν οι υπάλληλοι το εντόπισαν τρελάθηκαν», δηλώνει στο Documento που κυκλοφορεί σήμερα ο Γιάννης Βρούτσης. Το ζήτημα που τίθεται δεν έχει να κάνει μόνο με τον Μένιο Φουρθιώτη και τα διαδοχικά περιστατικά που φανερώνουν ανοχή στα καμώματά του.

Πλέον στην κυβέρνηση καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για το αν όντως η απομάκρυνση του Γιάννη Βρούτση προκλήθηκε από πιέσεις του Φουρθιώτη, όπως ο ίδιος υπογραμμίζει.

 

Πηγή: Documento 

Μοιράσου το άρθρο!