Ελλάδα

24/10/2020 - 11:04

Μπαλάσκας : «Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο» να αποφύγει τη σύλληψη χρυσαυγίτης

Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες και ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Χρ. Παππάς βάλθηκε να τον διαψεύσει.

«Ούτε 1 στο τρισεκατομμύριο» δεν πρόκειται να διαφύγει από την αστυνομία κάποιος από τους καταδικασμένους της Χρυσής Αυγής διαμήνυε, γελώντας, από την αφελή όπως θα τη θεωρούσε μάλλον, ερώτηση της δημοσιογράφου ο αγαπημένος των καναλιών, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο «ειδικός» για όλα τα αστυνομικά θέματα, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του στις 10 Οκτωβρίου, δηλώνοντας  «κατηγορηματικά» ότι δεν πρόκειται να διαφύγει κανείς από τη σύλληψη.

Δύο μέρες νωρίτερα έλεγε μάλιστα ότι η αστυνομία βρίσκεται διαρκώς 5-6 μέτρα μακριά από τους χρυσαυγίτες.

Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες και ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Χρ. Παππάς, βάλθηκε να τον διαψεύσει.

Ενώ η αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες διέρρεε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι είναι υπό στενή παρακολούθηση και ότι οι συλλήψεις θα προχωρήσουν αμέσως μόλις ληφθούν οι αντίστοιχες εντολές, τα «λαγωνικά» της ΕΛΑΣ έχασαν το Νο. 2 της εγκληματικής οργάνωσης.

Ε, δεν τους ξέφυγε και κανένα σημαίνον στέλεχος.

Το χρονικό της φυγής Παππά:

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε κανονικά στο ΑΤ της περιοχής του την 1 Οκτωβρίου, όπως επέβαλαν οι όροι της αποφυλάκισής του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς εθεάθη στις 10/10, τρεις ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου.

Από τότε ουδείς το ξαναείδε, λογικά ούτε ο κ. Μπαλάσκας.

 

Δείτε το βίντεο:

εφημερίδα η ΑΥΓΗ

Μοιράσου το άρθρο!