Ελλάδα

19/09/2023 - 12:20

Πατέρας Κασσελάκη: «Από μικρός είχε ταμπέλα στο γραφείο του που έλεγε "χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού"»

ΔΕΗ

Για τη μεγάλη νίκη του γιου του στον α' γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ηγεσία του κόμματος, μίλησε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, κ. Θεόδωρος.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη -που όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του- αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του Mega άγνωστες ιστορίες από την ηλικία του γιου του, οι οποίοι από ό,τι φαίνεται ταιριάζουν... γάντι με τις σημερινές του φιλοδοξίες.


«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε ''χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού''. Από μικρός είχε αυτό το μεράκι», δήλωσε ο πατέρας του υποψήφιου για την προεδρία του κόμματος, ο οποίος επικράτησε της Έφης Αχτσιόγλου στον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Στη συνέχεια ο Θεόδωρος Κασσελάκης μίλησε για τα στοιχεία του Στέφανου Κασσελάκη που του δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσει την πρωτιά στον β' γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελείωσε το καλύτερο κολλέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχει πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του. Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ' όλα έχει σπουδάσει σε αυτό τον τομέα, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο».

«Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network», συμπλήρωσε ο κ. Θεόδωρος.

Όπως είπε ο ίδιος είναι βέβαιος ότι ο γιος του θα τα πάει καλά στον β' γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και θα μπορέσει να διοικήσει, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το εάν τον έχει στενοχωρήσει η κριτική που δέχεται ο γιος του.

«Εμείς σεβόμαστε και τις σχέσεις των ανθρώπων και θέλω να πω ότι στην πράξη θα τα αποδείξει όλα. Όλη η στενοχώρια θα ξεπεραστεί με τα καλά αποτελέσματα, τη δουλειά κι όλα θα ξεχαστούν. Βλέπουμε θετικά και σε βάση long term», κατέληξε.

Μοιράσου το άρθρο!