Ελλάδα

16/04/2022 - 07:07

Πώς η Πισπιρίγκου προσπάθησε να παραπλανήσει τους γιατρούς

Μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να παραπλανήσει τους γιατρούς και να τους πείσει πως η Τζωρτζίνα έπασχε από αρρυθμίες, έφερε στη δημοσιότητα ο αστυνομικός συντάκτης των Νέων και του Βήματος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, γιατρός από το Ωνάσειο κατέθεσε πως η 33χρονη προσπαθούσε να αποδείξει ότι η κόρη της είχε καρδιολογικά προβλήματα παθολογικής φύσης. Ο γιατρός διαπίστωσε πως το τελευταίο επτάμηνο η κατηγορούμενη μητέρα είχε στείλει 180 σήματα στους γιατρούς για να αναδείξει το ζήτημα της αρρυθμίας της Τζωρτζίνας.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος επρόκειτο για ηλεκτρονικά σήματα καθώς "πάνω στην καρδιά του κοριτσιού είχε μπει ένα ειδικό σύστημα λόγω του βηματοδότη και του απινιδωτή που είχε, για να μεταφέρει σήματα, δηλαδή δεδομένα σε ειδικούς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και στους υπεύθυνους της εταιρείας που είχε βάλει τον απινιδωτή".

 

 

Ο ίδιος γιατρός προσπάθησε να σώσει Μαλένα και Τζωρτζίνα

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο ίδιος γιατρός του νοσοκομείου Παίδων είχε κάνει ανάνηψη στην Τζωρτζίνα και στην Μαλένα.

Όταν η Μαλένα έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο Παίδων τον Απρίλιο του 2019 ο γιατρός έσπευσε να της κάνει ανάνηψη. Κατέβαλε τιτάνιες προσπάθειες για να την σώσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το σενάριο επαναλαμβάνεται και τον Ιανουάριο του 2022, όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε το μοιραίο επεισόδιο μετά τη χορήγηση της κεταμίνης για την οποία κατηγορείται η 33χρονη. Ο ίδιος γιατρός έσπευσε να σώσει την 9χρονη, όμως το κορίτσι έφυγε από τη ζωή.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία περίεργη συμπεριφορά που του κίνησε τις υποψίες.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!