Ελλάδα

18/06/2021 - 20:37

"Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα για να μην χάσει και τον πατέρα της η κόρη μου" είπε στην προανακριτική απολογία του ο πιλότος

Ως ένα ατύχημα πάνω σε μία διένεξη που είχε με την Καρολάιν φαίνεται να περιέγραψε όσα έγιναν τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά ο 33χρονος πιλότος στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς .

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα, στο τελευταίο τετ α τετ με τους αστυνομικούς στο οποίο ομολόγησε το έγκλημα σε βάρος της συζύγου του, φέρεται να υποστήριξε πως όλα έγιναν πάνω στην προσπάθεια του να της μιλήσει καθώς η 20χρονη μετά την γέννηση της μικρής τους κόρης "είχε γίνει επιθετική".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος υποστηρίζει πως αυτά που έγιναν μετά το έγκλημα ήταν μία προσπάθεια του , όχι με στόχο να αποφύγει ο ίδιος τις επιπτώσεις , αλλά σκεπτόμενος ότι αν αποκαλυφθεί η δράση του θα έχανε η κόρη του τον πατέρα της. "Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της" είπε , αναφέροντας πως σκότωσε το σκυλάκι της 20χρονης μετά για να γίνει πιστευτό όλο το σενάριο που επικαλέστηκε. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι σκέφτηκε ότι "κανείς δεν θα πίστευε πως θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί".

Ο πιλότος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς χθες , μετά από ώρες που του υπέβαλαν καταιγιστικές ερωτήσεις, πως θέλει να ζητήσει "μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα". Είπε επίσης πως γνωρίζει ότι αυτή η συγγνώμη του "έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που την στερήθηκαν".

Όπως φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος "αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται".

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην προανακριτική του απολογία ο πιλότος η συμπεριφορά της 20χρονης μετά την γέννηση του πρώτου μωρού της άλλαξε: "Έγινε επιθετική". Για το μοιραίο βράδυ ο πιλότος ισχυρίζεται πως η ένταση ξεκίνησε όταν η 20χρονη του είπε "όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω". Σύμφωνα με τον δράστη , η 20χρονη "ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν.Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί".

Ο 33χρονος είπε στους αστυνομικούς πως "θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της".

Μοιράσου το άρθρο!