Ελλάδα

09/05/2023 - 22:47

Σοκ στην Ελλάδα - Δίωξη για ανθρωποκτονία στον πατέρα του βρέφους - Απόπειρα αυτοκτονίας

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε πριν από λίγο ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει το πρωί της Τετάρτης (10/5) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

Εικόνες αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο της Άρτας

Αρχαία τραγωδία εξελίσσεται στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου νοσηλεύονται ο πατέρας που εγκατέλειψε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά και η μητέρα του.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πατέρας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το καλώδιο της τηλεόρασης, με τους γιατρούς να παρεμβαίνουν άμεσα και να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Ο πατέρας του οποίου του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα βρίσκεται φρουρούμενος σε δωμάτιο κλινικής του νοσοκομείου και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του.

Την ίδια στιγμή η τραγική μητέρα συνεχίζει να είναι σε κατάσταση σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, η τοπική κοινωνία της Άρτας παραμένει συγκλονισμένη, κι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πως ο πατέρας ξέχασε το 5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

Μοιράσου το άρθρο!