Ελλάδα

24/02/2021 - 07:13

Σοκάρει η ανατριχιαστική μαρτυρία κατά Λιγνάδη (βίντεο)

Οι μάρτυρες που έχουν καταγγείλει επίσημα τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπως προκύπτει από την δικογραφία, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, ωστόσο αμφότεροι αποδίδουν ένα συγκεκριμένο προφίλ στον κατηγορούμενο.

Από την κατάθεση του ενός θύματος, προκύπτει ότι, οι δυο τους – όπως αναφέρει – είχαν σχέσεις όχι ολοκληρωμένες. Μιλά για το ταξίδι που είχαν κάνει οι δύο άνδρες αλλά και τον βιασμό του σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο.

«Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και φορούσα μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό μου. Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου. ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ. Με κακοποίησε.».

Τότε το παιδί ήταν 17 ετών. Σήμερα είναι 23 ετών άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο και ζει στη χώρα μας πολλά χρόνια.

Η περιγραφή του στην κατάθεση είναι σοκαριστική. Λέει ότι μετέπειτα, όταν έμαθαν οι γονείς του κάποια πράγματα αντιμετωπίστηκε πολύ άσχημα. Βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί δεν είχε πουθενά άλλου να μείνει. Έβλεπε ωστόσο κι άλλα ανήλικα παιδιά να μπαινοβγαίνουν και τότε ήταν που έκοψε οριστικά τις επαφές μαζί του.

Εκτός από την βαρύτητα της πράξης είναι δύο οι λόγοι της προφυλάκισης. Το ύποπτος φυγής το οποίο έχει ακυρωθεί κατά κάποιον τρόπο μετά την εμφάνισή του στη ΓΑΔΑ, αλλά και το αν είναι ύποτος να τελέσει παρόμοιες πράξεις. Είναι μια κατηγορία τέτοια που σηκώνει και την προφυλάκιση, σημειώνει η Άννα Κανδύλη.

Δείτε το βίντεο από το χθεσινό δελτίο του MEGA

Μοιράσου το άρθρο!