Ελλάδα

06/03/2024 - 16:32

Στη φυλακή γνωστός γιατρός για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του - Πως χρησιμοποίησε το χέρι της...

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση που αποκαλύφθηκε με γνωστό γιατρό της Θεσσαλίας που κατηγορείται ότι προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις στη μόλις 4 ετών κόρη του.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα του παιδιού με την οποία έχουν χωρίσει. Οι πράξεις που κατήγγειλε προκαλούν ανατριχίλα καθώς ο πατέρας φέρεται να ασέλγησε στο παιδί ενώ ήταν στο αυτοκίνητο βόλτα μαζί του.

 

Ειδικότερα, φέρεται να χρησιμοποίησε το χέρι της ανήλικης κόρη του επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η μητέρα έκανε καταγγελία και στο Χαμόγελο του Παιδιού και στη συνέχεια ακολουθήθηκε η διαδικασία όπου το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.

Ο γνωστός γιατρός συνελήφθη στις 27 Φεβρουαρίου στο σπίτι του στο Στόμιο Λάρισας και απολογήθηκε στον Εισαγγελέα Κατερίνης καθώς εκεί φέρεται να τελέστηκε το αδίκημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» το αυτοκίνητο του γιατρού έχει πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να ερευνηθεί για βιολογικό υλικό.

Στην κατοχή του άντρα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Πρόκειται για έναν 47χρονο γιατρό που δραστηριοποιείται στη Λάρισα ενώ ήταν παλιότερα ήταν γιατρός των Φυλακών Τρικάλων.

Σύμφωνα με το ένταλμα προσωρινής κράτησης  ο γιατρός κατηγορείται ότι: «Στις 27 Φεβρουαρίου στη Λεπτοκαρυά Πιερίας τέλεσε γενετήσια πράξη με εξ αίματος κατιόντα συγγενή του και ειδικότερα στον ανωτέρω χρόνο και τόπο διενήργησε  την γενετήσια πράξη του ετεροαυνανισμού χρησιμοποιώντας το χέρι της ανήλικης κόρης του προκειμένου να ικανοποιήσει την γενετήσια επιθυμία του. Η κόρη του ήταν μαζί του λόγω άσκησης εκ  μέρους  του δικαιώματος επικοινωνίας μαζί της σύμφωνα με την πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής  τέκνου .

Επειδή από τα συγκεκριμένα  ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αποδιδόμενων σε αυτόν πράξεων και ειδικότερα  από το γεγονός  ότι εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά την ανηλικότητα της παθούσας η οποία μάλιστα δεν είχε συμπληρώσει το 4ο έτος της ηλικίας της, με αποτέλεσμα να μην δύναται να αντιληφθεί την απαξία και την σοβαρότητα της τελούμενης εις βάρος της γενετήσιας πράξης  ότι εκμεταλλεύθηκε το χρόνο επικοινωνίας με διανυκτέρευση που είχε μαζί της, ώστε να τελέσει γενετήσια πράξη με αυτή  σε περιοχή (Λεπτοκαρυά ) και μάλιστα πρώτες πρωινές ώρες 00 :15 – 00:45 χρόνο κατά τον οποίο  δεν υπάρχει κίνηση στο δρόμο της Λεπτοκαρυάς, τις καθημερινές το χειμώνα ,ώστε να μην γίνει αντιληπτός  από κανέναν, είναι πιθανόν αν αφεθεί ελεύθερος να διαπράξει και άλλες ομοειδείς πράξεις.»

Μοιράσου το άρθρο!