Ελλάδα

27/11/2014 - 06:33

Συνελήφθη στο Γουδή ο 31χρονος μακελάρης

style="text-align: justify;">Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από χθες το πρωί σε κρησφύγετο στο Γουδή έπειτα από επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής και των ΕΚΑΜ ο 31χρονος αλβανός μακελάρης που τραυμάτισε με καλάσνικοφ 15 άτομα σε κλαμπ στο Μικρολίμανο.
 
Νωρίς το απόγευμα, έπειτα από την πολυαναμενόμενη σχετική Εισαγγελική Διάταξη δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία του 31χρονου.
 
Πρόκειται για τον (επ) BAKO (ον) ARBER ή ALBERT του HUITIM ή KOUTIM ή HUTIM ή KUYTIM και της AISHE ή AYSHE ή AYSTE , που γεννήθηκε το 1983 στην Αλβανία.
 
Οι έρευνες συνεχίζονται για τους συνεργούς του, ενώ ο 31χρονος ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το καλάσνικοφ δεν βρέθηκε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη και ένας 23χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.
 
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν μυστική έρευνα και στη συνέχεια αιφνιδιαστική έφοδο στο διαμέρισμα έπειτα από πληροφορίες για το ποιος είναι ο συνεργός του και για το μέρος που είχε βρει κρησφύγετο ο δράστης. Σημαντικό ρόλο στη σύλληψή του έπαιξαν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο μακελάρης.
 
Για την ΕΛ.ΑΣ. θεωρείται ιδιαίτερη επιτυχία η επιχείρηση σύλληψης καθώς όχι μόνο δεν υπήρξαν πυροβολισμοί ή... απρόοπτα αφού νπρόκειται για ιδαίτερα επικίνδυνο κακοποιό αλλά κυρίως επειδή δεν του άφησαν κανένα περιθώρο διαφυγής. Οι άνδρες των ΕΚΑΜ είχαν κυριολεκτικά αποκλείσει την πολυκατοικία και είχαν κρεμαστεί από κάθε πιθανή «διέξοδο», ενώ χάρη στην ειδική εκπαίδευσή τους ήταν έτοιμη να αντιδράσουν.
 
Ο δράστης κρυβόταν σε ένα υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Αγίας Λαύρας, όπου διέμενε ένας συνεργός του. Χτες οι αστυνομικοί εξέτασαν το δωμάτιο σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής που είχε νοικιάσει ο δράστης για να περάσει την βραδιά του με δύο γυναίκες από την παρέα που είχε στο κλαμπ πριν την επίθεση. Στο δωμάτιο εντοπίστηκε και ο γεμιστήρας του καλάσνικοφ με το οποίο επιτέθηκε στο μαγαζί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.
 
O Arber Bako είχε εκτίσει ποινές για διάφορα αδικήματα μεταξύ άλλων για ληστείες σε φυλακές της χώρας και όταν αποφυλακίστηκε συνέχισε την δράση του με άτομα του υποκόσμου. Τουλάχιστον τρεις ακόμα επιθέσεις σε μαγαζιά εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. ότι έχει κάνει ο 31χρονος, ενώ εμπλέκεται και στη ληστεία σε σπίτι βουλευτή στη Λέσβο.
 
newpost.gr

Μοιράσου το άρθρο!