Ελλάδα

05/10/2013 - 21:03

Α. Τσίπρας: Σύντροφοι, τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται

style="text-align: justify;">Την παρακολούθηση του προσωπικού του τηλεφώνου, όσων και των βουλευτών του κόμματος κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πυροδοτώντας την έντονη αντίδραση του Ν. Δένδια ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα ανεβάσει έτι περαιτέρω το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης με τη Ν.Δ.
 
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την περασμένη Τετάρτη, ο Αλ. Τσίπρας φέρεται να είπε:
 
«Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου όσο και των βουλευτών μας».
 
Από την πλευρά του, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ανακαλέσει άμεσα ή να διαψεύσει το δημοσίευμα, διαφορετικά είναι «υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους».
 
Αναλυτικά, σχετικά με το επίμαχο δημοσίευμα για ισχυρισμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Γραφείο Τύπου του υπουργού Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε: 
 
«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει - και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων - ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται! 
 
"Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. 
 
"Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί».
 
 
Πηγή:www.capital.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!

geotee