Ελλάδα

19/01/2016 - 06:47

«Βροχή» τα μπλόκα των αγροτών κατά του ασφαλιστικού σε όλη την Ελλάδα

Αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις έλαβαν σήμερα οι αγρότες της Θεσσαλίας, που αποφάσισαν να στήσουν το μπλόκο τους στην ΠΑΘΕ, στο ύψος της Νίκαιας, την ερχόμενη Πέμπτη, σε συνέχεια αντίστοιχων αποφάσεων που έχουν ληφθεί σε όλη την Ελλάδα.

Στη σύσκεψη που έγινε με συμμετοχή εκπροσώπων Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων, Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων και Συντονιστικών Επιτροπών Μπλόκων από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας εκτιμήθηκε η κατάσταση που επικρατεί.

Οι αγρότες των Ομοσπονδιών έχουν ήδη παρατάξει τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ το κύριο μπλόκο θα στηθεί στην ΠΑΘΕ, στο ύψος της Νίκαιας, την ερχόμενη Πέμπτη, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη σήμερα το βράδυ και σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Κινητοποιήσεις ως γνωστόν θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Οι αγρότες της Αργολίδας θα αναμένεται να στήσουν μπλόκο στην είσοδο του Κουτσοποδίου Αργολίδας, στον σταθμό του τρένου από μεθαύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

Οι αγρότες της Αργολίδας, την Τετάρτη, έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν με πορεία αγροτικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων από τα χωριά του αργολικού κάμπου στις πόλεις και στη συνέχεια θα δημιουργήσουν μπλόκο στην είσοδο του Κουτσοποδίου.

Στη Λακωνία, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ συγκέντρωση αγροτών από αγροτικούς συλλόγους της νότιας Λακωνίας, στο πνευματικό κέντρο της Σκάλας, όπου έγινε ενημέρωση τόσο για το ασφαλιστικό όσο και για το φορολογικό και για τα τεκταινόμενα στον χώρο των κινητοποιήσεων Πανελλαδικά.

Στους δρόμους θα βρεθούν από μεθαύριο και οι αγρότες της Κρήτης.

 

 

newpost.gr

Μοιράσου το άρθρο!