Εργασία

28/03/2022 - 11:19

15 προσλήψεις Γεωπόνων στη Λέσβο για τη δακοκτονία

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα πέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2022 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, που εδρεύει στη Μυτιλήνη του Νομού Λέσβου.

 

δδ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, Καραντώνη 2 , Τ.Κ. 81131- Μυτιλήνη (Γραφείο 11), (τηλ. επικοινωνίας:22510 46665), υπόψη κου Γεωργίου Λαγουτάρη ή κας Μαρίας Γιαννέλλη.

 

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας στο κατάστημα και στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (www. pvaigaiou.gov.gr) καθώς και στα καταστήματα των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

--

Αξίζει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια που οι διαδικασίες για την πρόσληψη Γεωπόνων ξεκινούν τόσο νωρίς. Το πάθημα του 2021 με τις απίστευτες καταστάσεις στην πρόσληψη των Γεωπόνων  Τομεαρχών Δακοκτονίας έγινε μάθημα... 

 

Αναλυτικά η προκήρυξη στο επισυναπτόμενο αρχείο

 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Προκήρυξη Δακοκτονίας 2022 1.25 MB

Μοιράσου το άρθρο!