Εργασία

06/05/2023 - 07:26

31 προσλήψεις στο Δήμο Μυτιλήνης - Αιτήσεις έως 12 Μαΐου - Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 3 μηνών, συνολικού αριθμού τριάντα ενός (31) ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών πυροπροστασίας και πυρασφάλειας του Δήμου Μυτιλήνης.

Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Μυτιλήνης, ήτοι μέχρι και την Παρασκευή 12/5/2023 και ώρα 15:00.

Αναλυτικά: 

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο με την αριθμ. 191/2023 Απόφασή του ενέκρινε την πρόσληψη 31 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών, ειδικότητα που δεν αναφέρεται στους οριζόμενους στο Παράρτημα Β΄ του π.δ. 85/2022 νέους κλάδους και ειδικότητες και δεδομένου ότι η φύση των εργασιών που καλούνται να καλύψουν τα 31 άτομα είναι η κοπή χόρτων, ο καθαρισμός ξερών χόρτων, κλαδιών κλπ η ειδικότητα ΥΕ Εργατών αντιστοιχίζεται σε κλάδου ΥΕ Εργατών Πρασίνου ειδικότητας ΥΕ εργατών Πρασίνου.

Ο Δήμος Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 3 μηνών, συνολικού αριθμού τριάντα ενός (31) ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών πυροπροστασίας και πυρασφάλειας του Δήμου Μυτιλήνης όπως απεικονίζεται κατωτέρω:

δ

Οι υποψήφιοι πρέπει:


 να έχουν ηλικία από 18 έως 67 ετών, κατ’ εξαίρεση, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα, μπορούν να συμμετέχουν σε διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου έως το εβδομηκοστό (70ό) έτος της ηλικίας τους.


 να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07, να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους


 το τελευταίο 12μηνο (Ο υπολογισμός του οποίου γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο υποψήφιος πρόκειται να προσληφθεί, και προς τα πίσω) να μην έχουν απασχοληθεί με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη δήλωση ότι α) πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07 β) Έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους γ) το τελευταίο 12μηνο (Ο υπολογισμός του οποίου γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο υποψήφιος πρόκειται να προσληφθεί, και προς τα πίσω) να μην έχουν απασχοληθεί με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών (Χορηγείται από την υπηρεσία).

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν, με τους όρους που αναφέρονται παραπάνω, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα κεντρικά γραφεία του Δήμου
Μυτιλήνης (Δ/νση: ΕΛ. Βενιζέλου 13-17 Μυτιλήνη τηλ: 2251350596 - αρμόδια για την παραλαβή είναι η αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος προσωπικού του Δήμου Μυτιλήνης, Ευμορφία Τυρή) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προσκομίζοντας φωτοτυπία του αστυνομικού Δελτίου ταυτότητας τους.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Μυτιλήνης, ήτοι μέχρι και την Παρασκευή 12/5/2023 και ώρα 15:00.

 

 

Επισυνάπτονται η προκήρυξη , η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Προκήρυξης.pdf 247.21 KB
Υπευθυνη Δηλωση.pdf 377.1 KB
Αιτηση 141.39 KB

Μοιράσου το άρθρο!