Εργασία

17/03/2011 - 08:46

7 θέσεις από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για το πρόγραμμα : Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητώ

Στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών», που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και πρόκειται να απασχολήσει μέχρι το 2013 περίπου 182 επιστημονικούς συνεργάτες, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει την ανάθεση έργου σε 7 άτομα, τα οποία θα υπογράψουν 12μηνη σύμβαση με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του έργου.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες θα στελεχώσουν τις περιφερειακές ομάδες δράσης στην Κρήτη, την Ηπειρο, την Αττική, την Κεντρική Μακεδονία και το Νότιο Αιγαίο, για την παρακολούθηση/συντονισμό συμπράξεων σχολικών μονάδων παρέμβασης.

Αναλυτικά, οι 7 συνεργάτες κατανέμονται ως εξής: 1 στο Ηράκλειο, 1 στα Ιωάννινα, 2 στην Αττική, 2 στη Θεσσαλονίκη και 1 στη Ρόδο.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο, καλή γνώση της αγγλικής και άριστη γνώση υπολογιστών.

Επιπλέον πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στην υλοποίηση ευρωπαϊκών και συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και κοινοτικών πρωτοβουλιών που σχετίζονται με τη σχέση οικογένειας - σχολείου και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 24 Μαρτίου τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ειδικός Λογαριασμός Ερευνας, Λόφος Πανεπιστημίου - Κτίριο Διοίκησης, Μυτιλήνη 81100.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22510 36738 (κα Αγγελική Λουίζου).

 

Μοιράσου το άρθρο!