Εργασία

18/07/2023 - 14:45

Ανακοίνωση Έκδοσης Προσωρινών Αποτελεσμάτων για τα Επιδοτούμενα Σεμινάρια Κατάρτισης – Πιστοποίησης – Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Αυτοαπασχολούμενων από το Επιμελητήριο Λέσβου

Κατόπιν ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και βαθμολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της «Πρόσκλησης 1/2023 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΣΒΟΥ», το Επιμελητήριο Λέσβου προβαίνει στη συγκρότηση Προσωρινών Πινάκων (κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη βαθμολογία) των Επιτυχόντων, των Επιλαχόντων και των Απορριφθέντων Υποψηφίων Ωφελουμένων. Τα αποτελέσματα έχουν προκύψει βάσει της μοριοδότησης τους ανά ΟΤΑ με βάση τις διαθέσιμες θέσεις που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση (Κεφάλαιο 4. Κατανομή ωφελούμενων ανά ΟΤΑ).

Ο πίνακας των Προσωρινών Αποτελεσμάτων, έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λέσβου (https://www.lesvos-chamber.com/) καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα του έργου (https://katartisi.lesvos-chamber.com/).

Οι μη επιλεγέντες υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αιτιολογημένων αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερών (από 19/07/2023 έως και 28/07/2023) από τη δημοσίευση του Προσωρινού Μητρώου Ωφελούμενων.

Οι ενστάσεις αποστέλλονται μέσω email στο lesvoskatartisi@gmail.com Υπόψη: Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις βελτίωσης δεξιοτήτων & επαγγελματικών γνώσεων εργαζομένων στη Λέσβο & στη Λήμνο» με MIS 5114161 για το ΥΠΟΕΡΓΟ 1: "ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ".

Η Επιτροπή Ενστάσεων εξετάζει το εμπρόθεσμο και εν συνεχεία το βάσιμο των αντιρρήσεων και εκδίδει σχετική απόφαση την οποία κοινοποιεί ηλεκτρονικά στον κάθε αιτούντα. Η Επιτροπή Ενστάσεων δύναται να ζητήσει διευκρινίσεις από τον αιτούντα και γενικώς να ενεργήσει οτιδήποτε απαιτηθεί, προκειμένου να αξιολογήσει τους ισχυρισμούς του αιτούντα. Η Επιτροπή Ενστάσεων καλείται να αποφανθεί επί των αντιρρήσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την υποβολή τους. Μετά την εξέταση τυχόν αντιρρήσεων, η Επιτροπή Επιλογής Ωφελούμενων προχωρά στην Κατάρτιση του οριστικού Μητρώου Ωφελούμενων ανά ΟΤΑ  και δημοσιοποιεί το σχετικό Μητρώο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λέσβου (https://www.lesvos-chamber.com/) καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα του έργου (https://katartisi.lesvos-chamber.com/).

Μοιράσου το άρθρο!