Εργασία

23/06/2023 - 13:26

Επιδοτούμενη κατάρτιση ανέργων από το Δήμο Μυτιλήνης

Επιδοτούμενα σεμινάρια σε εργασιακές ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας διοργανώνει ο Δήμος Μυτιλήνης με την έμπειρη εταιρία του  κοινωνικού τομέα ΕΛΟΡΙΣ ΑΕ να έχει αναλάβει την υλοποίησή τους. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ανέργους ήδη εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ και σε όσους έχουν τη δυνατότητα έστω και τώρα να εγγραφούν και να αποκτήσουν κάρτα ανεργίας, απόφοιτους οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, επαγγελματική σχολή, ΙΕΚ, Ανώτερη ή Ανώτατη σχολή).

Προτεραιότητα στην επιλογή για τη σχετική εκπαίδευση έχουν όσοι ανήκουν σε κάποιας μορφής ευάλωτη ομάδα πληθυσμού (μακροχρόνια άνεργος, μέλος μονογονεϊκής οικογένειας, μέλος πολύτεκνης οικογένειας, απειλούμενος από φτώχια, θύμα ενδοοικογενειακής βίας κ.λπ.).

Η διάρκεια θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης είναι περίπου τρεις μήνες, η επιδότηση όσων θα συμμετάσχουν και αποκτήσουν στο τέλος της διαδικασίας το σχετικό πιστοποιητικό κατάρτιση ανέρχεται σε ένα μικτό ποσό περίπου 2.000 Ευρώ και οι σχετικές ειδικότητες κατάρτισης είναι οι παρακάτω:

1. Διαχείριση Ανακύκλωσης Στερεών Αποβλήτων – Απορριμμάτων, Επεξεργασία Υγρών λυμάτων και Ανακύκλωση Προϊόντων κ.α.

2. Εργασία στο χώρο της εστίασης και ειδικότερα στο χώρο του μπουφέ (βασικές δεξιότητες Barista)»

3. Βασικές αρχές της Γραφιστικής και της Τυπογραφίας και Δεξιοτήτων Χρήσης σχεδιαστικών Εφαρμογών Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας

4. Εργασίες σε αντικείμενα ηλεκτρολόγων, ψυκτικών και υδραυλικών σε θέματα που αφορούν Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν άμεσα την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eloris.gr/dimosmitilinis, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 15:00 στην ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. (22510-37126, 22510-40330) ή με mail στο katartisi.dmytilinis@eloris.gr

 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Ενημερωτικό Φυλλάδιο 865.1 KB

Μοιράσου το άρθρο!