Εργασία

21/10/2021 - 18:00

Εργασία - Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα; Θα σας ενδιέφερε να εργαστείτε σε έναν διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό με δράση σε περισσότερες από 70 χώρες;  Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα θα ταξιδέψουν στη Λέσβο στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου για να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα βρίσκεται στο χώρο Open Space (Βουρνάζων 25) στη Μυτιλήνη και θα πραγματοποιήσει τρεις ενημερωτικές συναντήσεις.  

Η οργάνωση αναζητά εκτός από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, επαγγελματίες στη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικών, επικοινωνίας και άλλες ειδικότητες.

Όσοι θέλετε να ενημερωθείτε για τη δράση και τα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, καθώς και για τις δυνατότητες εργασίας, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα θα βρίσκονται στο χώρο Open Space (Βουρνάζων 25) την Πέμπτη και την Παρασκευή (21/10 και 22/10) στις 18:00 και το Σάββατο (23/10) στις 11:00.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο reception.ath@athens.msf.org μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Μοιράσου το άρθρο!