Εργασία

05/06/2012 - 14:39

Τους "σωτήρες" του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Λέσβου για τις ατομικές συμβάσεις εργασίας

yle="text-align:justify;">

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,
Οι επιπτώσεις των όσων ψήφισαν στη Βουλή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις για να σώσουν την πατρίδα(δηλαδή την πλουτοκρατία), με την εφαρμογή τους δείχνουν τη βαρβαρότητά τους, για τους εργαζόμενους .
Οι διάφοροι «σωτήρες» του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες έκαναν επαφές με τον υπηρεσιακό υπουργό και δήθεν πίεσαν και επέτυχαν την μεταφορά την ισχύ της μετενέργειας μέχρι τέλος Ιούνη!!
Αυτό που είχαν στο μυαλό τους και το πέτυχαν ήταν να καθησυχάσουν τους εργαζόμενους και να περάσει η υπόθεση στα μουλωχτά χωρίς να αντιδράσουν.
Έδειξαν για ποιόν δουλεύουν, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο στους εργαζόμενους, που καλούνται ένας- ένας ξεχωριστά από την πρώτη του Iούνη να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας, και την ίδια στιγμή οι εκπρόσωποί τους στα συνδικάτα ζητούν μειώσεις μισθών.
Ήδη επιχειρήσεις και ΝΠΙΔ στη Λέσβο άρχισαν να καλούν τους εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με δραματική μείωση μισθών.
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,
Μη δεχτείτε καμία μείωση μισθού, μην υπογράψετε τις ατομικές συμβάσεις, μην συναινέσετε στην εξαθλίωση σας, μη συναινέσετε στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.
Μη σκύψετε το κεφάλι, στην εργοδοτική τρομοκρατία, απευθυνθείτε στα σωματεία σας.
Αν δεχθείτε αυτές τις άθλιες ατομικές συμβάσεις, θα σας ζητήσουν και άλλες και άλλες υποχωρήσεις και θα αφήσετε τη χειρότερη παρακαταθήκη στα παιδιά σας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Μοιράσου το άρθρο!