Lifestyle

06/04/2019 - 22:04

H BSB έρχεται στη Μυτιλήνη

 

Η γνωστή εταιρεία BSB  (ένα από τα πιο δυνατά και γνωστάα ονομάτα στον χώρο της πώλησης γυναικείων ενδυμάτων) έρχεται σύντομα στην Μυτιλήνη. Στον πιο κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης ( Ερμού 38 - δίπλα στην Εθνική Τράπεζα ) είναι σε εξέλιξη οι εργασίες δημιουργίας του νέου καταστήματος που θα ανατρέψει τα δεδομένα στο χώρο της ένδυσης.

 

Η εταιρεία BSB μετά από 36 χρόνια λειτουργίας κατέχει πλέον ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας ένδυσης. Σήμερα, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο το οποίο αριθμεί 105 επώνυμα καταστήματα αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της (BSB SHOPS) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξίσου διευρυμένο παρουσιάζεται και το δίκτυο διανομής της εταιρείας με συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής (multi-brand) που ξεπερνούν σε αριθμό τα 600 στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού.


Η εταιρεία αναδεικνύει την διεθνή της παρουσία μέσα από ένα φιλόδοξο πλάνο δραστηριοποίησης της στο εξωτερικό, όπου μέχρι σήμερα έχει παρουσία συνολικά σε 21 χώρες.
 
Στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις των 22.000 τμ. εκτείνεται ο υπερσύγχρονος χώρος των γραφείων, αποθηκών και παραγωγής της εταιρείας αλλά και ολόκληρη η φιλοσοφία της BSB! Η δημιουργία χώρων ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αποτελούν για την εταιρεία σημαντική προϋπόθεση, άμεσα συνδεδεμένη με την εικόνα και την αισθητική που έχει αναπτύξει.
 
Η BSB απευθύνεται σε γυναίκες μεταξύ 20 – 45 ετών που ενημερώνονται για τη μόδα, ζουν ένα σύγχρονο τρόπο ζωής, έχουν άποψη και θέλουν να εκφράζουν την προσωπικότητα και τη θηλυκότητα τους μέσα από τις ενδυματολογικές τους επιλογές.Η αναμφισβήτητη ποιότητα του τελικού προϊόντος, αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η BSB, σε συνδυασμό με την παραγωγική ευελιξία και το σχεδιασμό, αποτελούν βασικά στοιχεία υπεροχής και εδραίωσης των προϊόντων της έναντι του ανταγωνισμού.
 
Η ΒSB είναι ένα brand όχι μόνο συνδεδεμένο αλλά σχεδόν συνώνυμο με την μόδα. Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις προσθέτοντας πάντα τον μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Έχει ως στόχο να κάνει την κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα και ταυτόχρονα να ξεχωρίζει και τα καταφέρνει σε κάθε συλλογή!Eκτός από το χώρο της γυναικείας ένδυσης, έχει εδραιωθεί και στο χώρο των αξεσουάρ και των υποδημάτων, δημιουργώντας προτάσεις για ένα ολοκληρωμένο ενδυματολογικό προφίλ (total look).
 

 

(φωτογραφία από ένα κλασικό κατάστημα BSB - το κατάστημα της Μυτιλήνης θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες)
 

Μοιράσου το άρθρο!