Γεύσεις

18/06/2012 - 14:02

Διαγωνισμός: Κουζίνα και Πολιτισμός - 8 Ιουλίου στην Καλλονή

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Δημ. Ενοτ. Καλλονής διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό φαγητών και γλυκών την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 6 μ.μ. στο ΚΑΛΛΟΝΗ ΒΙΛΑΤΖ στα Καραβούλια.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε πολλά δώρα.

Επιλογή φαγητών Σφιγγάτο-κρεμμυδόπιτα Παπουτσάκια Γιαλαντζί ντολμά Σουτζουκάκια σμυρνέικα Επιλογή γλυκών Μπακλαβάς Κατιμέρια (δίπλες) Σάμαλι Πλατσέντα-Σαριγλί Η κριτική επιτροπή που θα βραβεύσει τους διαγωνιζόμενους αποτελείται από τους καταξιωμένους σεφ: κυρία Γιαννάκου-Παρίση Δωροθέα, κυρία Γιαλούση-Χατζηχρήστου Έφη και τον κύριο Πανάγο Ευστράτιο.

Προσκεκλημένος, ο κύριος Δημήτρης Σκαρμούτσος Φίλες και φίλοι, Να κοπιάσετε στην εκδήλωση, να θαυμάσετε τα εκλεκτά χειροποίητα προϊόντα όλων των Συνεταιρισμών Γυναικών της Λέσβου: Μεταποιητικός Συν. της Αγιάσου, Συν. της Άγρας, Συν. της Αγίας Παρασκευής «Η Σελάδα», Συν. της Γέρας «Αριστέα»,  Συν.του Μεσοτόπου, Συν. των Παρακοίλων και Συν. του Σκαλοχωρίου. Να πιείτε καφέ με εξαιρετικά εδέσματα στην πισίνα, να χορέψετε με το χορευτικό του Κώστα Αγκοπιάν και να γευτείτε παραδοσιακό ψωμί (καπεράδα) με λαδοτύρια της Λέσβου και γλυκόπιοτο κρασί του Γιάννη Μαυρομάτη. Για επιδόρπιο, ζεστή μυζήθρα από τους γαλακτοκόμους  Ιγνάτιο Βασιλέλλη-Νίκο Κακογιάννη με μέλι της μελισσοκόμου, Μαρίας Κωστή.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ράδιο «Καλλονή» & Εφημερίδα «Εμπρός»

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Τιμή εισόδου: 8 €

Μοιράσου το άρθρο!