Κοινωνία

28/03/2023 - 20:51

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 20χρονου Βασιλείου Τουρβαλή

up date 

28/03/2023

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΒΑΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 20 EΤΩΝ

 

Η περιπέτεια του Τουρβαλή Βασιλείου, 20 ετών, έληξε σήμερα, 28.03.2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο Τουρβαλής Βασίλειος βρέθηκε σε χώρα του εξωτερικού και είναι καλά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Τουρβαλή Βασίλειο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

 

 

---------

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ  26/03/2023

 

Κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό ενός 20χρονου, ο οποίος εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη. Τα ίχνη του Βασίλειου Τουρβαλή χάθηκαν το απόγευμα της 21ης Μαρτίου 2023 από την περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 20χρονου χθες (25/03) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Βασίλειος Τουρβαλής έχει ύψος 1.90 μ., είναι αδύνατος, έχει κοντά καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μια γκρι αθλητική φόρμα, ένα πουλόβερ λαδί και μπλε παπούτσια «PUMA».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι ο 20χρονος έχει καταγωγή από τη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο!