Κοινωνία

26/03/2013 - 11:58

Απάντηση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην καταγγελία ΠΑΣΠ για ξυλοδαρμό και... στη μέση μια γυναίκα!

trong>Δ.Α.Π - Ν.Δ.Φ.Κ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Ναυάρχου Αποστολή 19α (2ος όροφος), Τηλ.:2251054850
                                                                                           

"ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΨΗΦΟΥΣ..."

Διαβάζοντας το κείμενο της Π.Α.Σ.Π Μυτιλήνης αντιλαμβανόμαστε ότι η κατάσταση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου εν όψει φοιτητικών εκλογών έχει εκτροχιαστεί.

Μία προσωπική διαμάχη και μία υπόθεση βίας ενάντια μία σε γυναίκα μετατράπηκε σε παραταξιακό-πολιτικό ζήτημα εν όψει εκλογών.

Υπήρξε ξυλοδαρμός σε πρώην στέλεχος της Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ Μυτιλήνης από τον τέως αναπληρωτή γραμματέα της Π.Α.Σ.Π Μυτιλήνης και ενώ και από τις δύο πλευρές η υπόθεση είχε λυθεί (σε προφορικό επίπεδο όσον αφορά τη νομική συνέχεια με καταθέσεις που δόθηκαν στην ελληνική αστυνομία στο χώρο του Βοστάνειου νοσοκομείου (χωρίς να συνεχιστεί η νομική διαδικασία) ο γραμματέας της Π.Α.Σ.Π Μυτιλήνης σκοπίμως επέλεξε να διαχειριστεί το γεγονός με τέτοιο τρόπο θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό της ψήφου.
Καταδικάζουμε τη βία απ όπου κι αν προέρχεται.Καταδικάζουμε την κακοποίηση των γυναικών.Απορούμε σε πόσο εξευτελιστικό και χαμηλό επίπεδο μπορείτε να οδηγηθείτε λόγω των φοιτητικών εκλογών.Η η ηγεσία της Π.Α.Σ.Π Μυτιλήνης έχει εξευτελίσει το προσωπικό αυτό γεγονός ξεπερνώντας κάθε όριο.Χωρίς να σέβονται και να υπολογίζουν την απόφαση και στάση των δύο πλευρών να πάρει μια τέτοια προσωπική υπόθεση παραπάνω έκταση.
Ο λόγος που αργήσαμε να απαντήσουμε σε τέτοιου είδους κείμενα, είναι γιατί πάνω από όλα σεβόμαστε αυτό το εύθραυστο προσωπικό γεγονός και όχι για να αποσιωπήσουμε καταστάσεις.

  • Υ.Γ.1 Πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να φτάσετε;
  • Υ.Γ.2 Καταδικάζουμε τις κινήσεις του "ΠΡΟΕΔΡΟΥ" της Π.Α.Σ.Π. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
  • που δεν σεβάστηκε τις αποφάσεις των δύο εμπλεκομένων (Γυναίκα - Άνδρας) να μην δημοσιευθεί το θέμα.
  • Υ.Γ.3 Καταδικάζουμε τον "ΠΡΟΕΔΡΟ" της Π.Α.Σ.Π. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ για το τεταμένο κλήμα που επικρατεί τους τελευταίους μήνες εντός πανεπιστημιακών χώρων και μη.
  • Υ.Γ.4 Απορούμε με τις συμφοιτήτριες μας που ανήκουν στην Π.Α.Σ.Π. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ενώ θα μπορούσαν να είναι στη θέση της εν λόγω κοπέλας σε αντίστοιχο προσωπικό πρόβλημα.
  • Υ.Γ.5 Απορούμε πως μια γυναίκα που μπορεί να ανήκει σε οποιαδήποτε παράταξη τάσσεται υπερ της χρήσης βίας προς μια άλλη γυναίκα.
  • Υ.Γ.6 Πώς ένας άνθρωπος με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κυκλοφορεί μετά από λίγες ώρες για καφέ στην προκυμαία;
  • Υ.Γ.7 Ποιός προοδευτικός άνθρωπος δεν αντιτάσσεται σε τέτοιου είδους βία;


Από τη πλευρά μας, θεωρούμε ότι το προσωπικό αυτό θέμα πρέπει να μείνει προσωπικό σεβόμενοι και τους δύο εμπλεκόμενους.

Κύριε "ΠΡΟΕΔΡΕ" της Π.Α.Σ.Π. ΜΥΤΗΛΗΝΗΣ πόσο χαμηλά θα πέσετε για μια χούφτα ψήφους;

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Μοιράσου το άρθρο!