Κοινωνία

23/09/2013 - 17:18

Ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων ΙΙ»

Τ

ο Επιμελητήριο Λέσβου, ενημερώνει τα μέλη του ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του, διοργανώνει την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης», σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία), η οποία είναι ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α., ημερίδα με θέμα: «Εξωστρέφεια – ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων ΙΙ»

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Το Επιμελητήριο Λέσβου, στο πλαίσιο των  προσπαθειών που καταβάλλει για την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του, σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία), η οποία είναι ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α., με θέμα:

 

«Ε Ξ Ω Σ Τ Ρ Ε Φ Ε Ι Α – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ»

την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:00

στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Ιωάννης Παυλακέλης» του Επιμελητηρίου Λέσβου

(Π. Κουντουριώτου 71, Μυτιλήνη, Λέσβος 81100)

Παρουσίαση του Προγράμματος «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)»

  • Χριστόφορος Λιακόπουλος , Στέλεχος ΕΛΑΝΕΤ

Σκοπός της Συνάντησης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τις δυνατότητες επιδότησής του μέσω του εν λόγω Προγράμματος του Ε.Σ.Π.Α. που αφορά εξαγωγικές επιχειρήσεις. Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο την υποστήριξη των ΜμΕ για την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας και την τόνωση της προβολής των ελληνικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λέσβου: τηλ. 22510-37280-28564-28431, Fax: 22510-23275, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: chamber@les.forthnet.gr ή info@lesvos-chamber.com ή στην ιστοσελίδα: http://www.lesvos-chamber.com

Μοιράσου το άρθρο!