Κοινωνία

17/07/2012 - 07:07

Καταγγελία για το ΚΤΕΛ Λέσβου !!!

Από αναγνώστη του Lesvosnews.net λάβαμε (επώνυμα) το παρακάτω μήνυμα που αφορά τη λειτουργία του ΚΤΕΛ Λέσβου :

1)Πως γίνεται ένα προγραμματισμένο δρομολόγιο με τα ΚΤΕΛ Δευτέρα 16/07/2012  Β   (μιλάω για το 3.45  Βατερά-Μυτιλήνη) να πραγματοποιείται από άλλο οδηγό γιατί ο οδηγός που έπρεπε να το κάνει έκανε μπάνιο στη θάλασσα; Και αφού πρώτα υπάλληλος ξενοδοχείου μίλησε με το γραφείο του ΚΤΕΛ στη Μυτιλήνη.

2)Επίσης πως γίνεται το δρομολόγιο στις 7 από Βατερά-Μυτιλήνη να γίνεται με ένα λεωφορείο χωρίς κλιματισμό; Χθες Δευτέρα 16/07/2012 ήταν η θερμότερη ημέρα του καύσωνα,πιο πολύ ζέστη έκανε μέσα στο λεωφορείο παρά έξω.Έλεος πιά,γουρούνια μετέφεραν; Σέβομαι το γεγονός ότι είναι ιδιοκτήτες των λεωφορείων,αλλά αν δεν μπορούν ας βρούν άλλο τρόπο να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.Μέχρι πέρυσι υπήρχαν δρομολόγια από Βατερά στις 6.30 και το τελευταίο ήταν στις 8.

Δεν θα σχολιάσουμε την αλλαγή οδηγού για το δρομολόγιο και τα όποια προβλήματα μπορεί να δημιούργησε. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως γίνεται να πραγματοποιούνται δρομολόγια χωρίς κλιματισμό;  Είναι απαράδεκτο σε συνθήκες καύσωνα κάποιοι να λειτουργούν με τόση ανευθυνότητα!!

Μοιράσου το άρθρο!