Κοινωνία

13/12/2019 - 13:16

Μυτιλήνη: 193 μονάδες ζωής

Παρά τις καιρικές συνθήκες και την αλλαγή χώρου, προσήλθαν 249 Αιμοδότες από τους οποίους αιμοδότησαν οι 193.

Οι 40 από αυτούς ήταν νέοι εθελοντές.

Κατά τη διάρκεια της 3ήμερης αιμοδοσίας συλλέξαμε 20 νέα δείγματα στοματικού επιχρίσματος (σάλιο), για Δωρεά Μυελού των Οστών.

Καθοριστική συμβολή στην επιτυχία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας είχαν η Διεύθυνση και τα στελέχη του Τελωνείου Μυτιλήνης, καθώς και του Λιμενικού Σώματος, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Στήριξαν την Αιμοδοσία με την συμμετοχή τους η Διεύθυνση και οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας καθώς και ο «ΟΡΕΙΑΣ».

Λόγω της έλλειψης αίματος που παρουσιάστηκε τους τελευταίους μήνες, ζητήσαμε να εκδώσει η διοίκηση του Νοσοκομείου ειδική Έκκληση Προσέλευσης των Συντοπιτών μας, αναγκαία  ενέργεια που δυστυχώς δεν έγινε.

Για δεύτερη φορά αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την τοποθεσία της Αιμοδοσίας μας, (γεγονός που ταλαιπώρησε τους Εθελοντές μας και επέδρασε αρνητικά στην  προσέλευση), επειδή  στην πολύ κατάλληλη ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου γίνονται εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης.

Τα τελευταία χρόνια σε στενή συνεργασία με το Επιμελητήριο Λέσβου που φιλοξενούσε τις αιμοδοσίες μας, οι εθελοντές μας προσέρχονταν στην προσβάσιμη αίθουσα του Επιμελητηρίου στο κέντρο της πόλης.

 

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο!