Κοινωνία

02/02/2012 - 22:19

ΣΟΚ ! Ηλικιωμένος πέθανε από το κρύο και τα ποντίκια στη Λέσβο

href="/lesvosnews.net/sites/default/files/2012/02/kryo-nerkos190112sk.jpg">

Η  παγωνιά «σκότωσε» έναν μοναχικό  γέροντα που ξεψύχησε αβοήθητος μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Σκοπέλου της Λέσβου! Ένας συγχωριανός του βρήκε το άψυχο σώμα του 74χρονου ξυλιασμένο πάνω στο κρεβάτι του και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Γέρας. Νεκρός είναι ο Παναγιώτης Μακρής (ή Σούπας όπως ήταν το παρατσούκλι)  που ζούσε εδώ και πολλά χρόνια με το θετό παιδί του στο Σκόπελο της Γέρας. Οι συνθήκες ζωής των δύο συμπολιτών μας ούτε με τη λέξη "άθλιες" μπορούν να περιγραφούν. Ο θετός γιος του άτυχου 74χρονου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί το θάνατο του πατέρα του.

Οι κάτοικοι του Σκοπέλου Γέρας αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.... Νεκρός στο κρεβάτι και το πρόσωπό του φαγωμένο από τα ποντίκια.

Οι  αστυνομικοί δεν βρήκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο άτυχος 74χρονος έχασε τη ζωή του επειδή δεν άντεξε στις πολικές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή που θα γίνει στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Το ερώτημα  είναι πόσο ένοχοι είμαστε όλοι μας για αυτό το θάνατο;

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας   για το συμβάν:

Στις 01/02/2012  το πρωί, 74χρονος ημεδαπός, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή του Σκοπέλου της Λέσβου.

Προανάκριση για τα αίτια θανάτου του 74χρονου διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας Λέσβου ενώ δεν υφίστανται ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

-------------

--------------------------------------

κάντε like στην επίσημη σελίδας του Lesvosnews στο Facebook

--

Μοιράσου το άρθρο!