Κοινωνία

04/05/2012 - 06:28

Συμβολική αποκατάσταση διάβασης πεζών από τους aeolistas... μήπως και ξυπνήσει ο Δήμος και το Λιμενικό

yle="text-align:center;">ΠΡΙΝ

   META

Η κίνηση πολιτών aeolistas διαπιστώνοντας την ανάγκη αποκατάστασης των φθαρμένων διαβάσεων πεζών στη πόλη μας, αποφάσισε την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012, να προχωρήσει συμβολικά σε διαγράμμιση της διάβασης που χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες μαθητές και βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου μπροστά από την έξοδο του 6ου Δημοτικού σχολείου.

Σε μια πόλη καθόλου φιλική προς τους πεζούς αλλά και τα άτομα που μετακινούνται καθημερινά με καροτσάκια και αναπηρικά αμαξίδια, η τακτική συντήρηση ενός άρτια μελετημένου δικτύου διαβάσεων, μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βελτίωση στην ποιότητα ζωής όλων μας.

Με αφορμή την επίσκεψη των φίλων ποδηλάτων στην δράση μας, σας επισημαίνουμε ότι η επιτάχυνση των διαδικασιών ολοκλήρωσης των ποδηλατοδρόμων στην πόλη της Μυτιλήνης, αν αποτελέσει προτεραιότητα του Δήμου Λέσβου, θα προσφέρει αποτελεσματική ελάφρυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Καλούμε το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Δήμο Λέσβου, να φροντίσουν για την άμεση επαναδιαγράμμιση όλων των διαβάσεων πεζών που βρίσκονται εντός των περιοχής ευθύνης τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λέσβου για την παραχώρηση μέρους των υλικών.

Ας σεβαστούμε την προτεραιότητα των πεζών που κινούνται στις διαβάσεις!

Με τιμή,

aeolistas

 

----------

Καλή η κίνηση των aeolistas. Το θέμα όμως είναι να ξυπνήσει ο Δήμος και το Λιμενικό και ...να κάνουν το αυτονόητο! Οι διαβάσεις πεζών στη πόλη της Μυτιλήνης είναι ανύπαρκτες.

Μοιράσου το άρθρο!