Κόσμος

30/11/2012 - 05:38

H φωτογραφία ανθρωπιάς που σαρώνει το facebook

H φωτογραφία ανθρωπιάς που σαρώνει το facebook

Θραύση έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μία φωτογραφία που δείχνει έναν αστυνομικό στην κεντρική πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης να προσφέρει ένα ζευγάρι μπότες παντός καιρού σε έναν άστεγο άνδρα που, ενόψει χειμώνα, ήταν ξυπόλητος στους κρύους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Η επίμαχη φωτογραφία πάρθηκε τυχαία από την Τζένιφερ Φόστερ, μία γυναίκα από την Αριζόνα που επισκεπτόταν τη Νέα Υόρκη με το σύζυγο της. «Ο αστυνομικός γονάτισε στο έδαφος και φόρεσε κάλτσες και τις καινούριες μπότες στον [άστεγο] άνδρα. Δεν προσδοκούσε ΤΙΠΟΤΑ ως αντάλλαγμα και δεν γνώριζε ότι παρακολουθούσα», σχολίασε η κ. Φόστερ μέσω Facebook.

«Έχω αυτές τις μπότες για εσένα, είναι παντός καιρού. Ας τις φορέσουμε και ας σε φροντίσουμε», είπε ο αστυνομικός, ονόματι Λάρι ΝτεΠρίμο, καθώς έδινε τις μπότες στον άστεγο άνδρα, όπως ανέφερε η κ. Φόστερ.

Έως τώρα, η φωτογραφία, που έχει αναρτηθεί στη σελίδα Facebook της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, έχει αποσπάσει (μέχρι τώρα)  462.239 Likes και έχει γίνει shared από 163.110 χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.


Αν θέλετε κι εσείς να κάνετε Like, πηγαίνετε εδώ.

Μοιράσου το άρθρο!