Κόσμος

29/11/2013 - 02:15

H φωτογραφία που σαρώνει στο Ίντερνετ-Μεθυσμένος κατέληξε στην κοιλιά πύθωνα

H φωτογραφία που σαρώνει στο Ίντερνετ-Μεθυσμένος κατέληξε στην κοιλιά πύθωνα

yle="text-align: justify;">Το γύρο του Διαδικτύου κάνει από το πρωί η εικόνα ενός «παραφουσκωμένου» πύθωνα ο οποίος, σύμφωνα με την ιστορία που συνοδεύει την εν λόγω φωτογραφία έφαγε έναν... μεθυσμένο Ινδό.

Συγκεκριμένα η ιστορία που συνοδεύει την απίστευτη αυτή εικόνα, θέλει τον Ινδό να ήταν τόσο μεθυσμένος που έπεσε να κοιμηθεί καταμεσής του δρόμου, έξω από ένα μαγαζί που πουλά ποτά στην επαρχία Αταπάντι. Εκεί κάπου τον εντόπισε και ο πύθωνας ο οποίος τον... καταβρόχθισε.

Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο είχε βγει στη δημοσιότητα μια παρόμοια φωτογραφία ενός πύθωνα που πάλι η ιστορία που τη συνόδευε ήθελε να είχε καταπιεί μια γυναίκα.

Πηγή: www.iefimerida.gr


up date

Ο πύθωνας που (δεν) έφαγε έναν μεθυσμένο στην Ινδία

Viral έχει γίνει μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φέρεται να δείχνει έναν πύθωνα που έχει καταπιεί έναν μεθυσμένο στην Ινδία. Μόνο που δεν είναι έτσι.

Η ιστορία (ξανα)ήρθε στην επιφάνεια με ένα tweet κάποιου που δηλώνει «οικονομολόγος επαγγελματίας» και τα χιλιάδες retweets την κατέστησαν αμέσως… αληθινή. (φώτο επάνω)

Πλην όμως, είναι η πολλοστή φορά που εμφανίζεται η συγκεκριμένη φωτογραφία, όπως μπορεί κάποιος να δει με μια απλή αναζήτηση στο Google και μάλιστα τις προηγούμενες φορές το θύμα ήταν μια γυναίκα στη Νότιο Αφρική…


 

Μοιράσου το άρθρο!