Κόσμος

26/06/2014 - 19:58

Μήνυση επιβάτη στη British Airways: Ξεκίνησε για τη Γρανάδα και βρέθηκε στη... Γρενάδα!

style="text-align: justify;"> 
Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχτηκε για έναν οδοντίατρο από το Μέριλαντ το ταξίδι των ονείρων του... Ο λόγος για τον Έντουαρντ Γκάμσον, ο οποίος ήθελε να επισκεφθεί την Γρανάδα, τη γραφική πόλη της νοτίου Ισπανίας, για διακοπές. Επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο της British Airways πιστεύοντας ότι σε δύο ώρες θα βρισκόταν στον προορισμό του. Εννέα ώρες μετά αποβιβάστηκε, όχι στη Γρανάδα, αλλά στη Γρενάδα της Καραϊβικής.
Ο ίδιος ο Γκάμσον υποστηρίζει ότι δεν πρόσεξε το λάθος στο εισιτήριό του, γιατί δεν ήταν τυπωμένα σ' αυτό ούτε ο κωδικός αεροδρομίου ούτε η διάρκεια της πτήσης. Ο ίδιος μάλιστα συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν στη μικρή νησιωτική χώρα, αφού βρισκόταν ήδη στην πτήση ανταπόκρισης από το Λονδίνο και αφού είδε στο χάρτη πτήσης το αεροπλάνο να κατευθύνεται δυτικά.
Ο οδοντίατρος δήλωσε ότι, ενώ ξόδεψε 375.000 μίλια τακτικών επιβατών για το ταξίδι, η εταιρεία πρόσφερε σ' αυτόν και τη σύντροφό του μόνο 376 δολάρια και 50.000 μίλια για την ταλαιπωρία τους. Έτσι, ο Γκάμσον μηνύει την αεροπορική εταιρεία για 34.000 δολάρια, προκειμένου να καλύψει το κόστος για “τα ήδη κρατημένα ξενοδοχεία, τρένα και άλλες εκδρομές” που είχε σχεδιάσει με τη σύντροφό του.
 
 
πηγή: www.imerisia.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!