Κόσμος

11/05/2014 - 18:41

Πήγε σε εκπομπή να βρει νύφη και αποκάλυψε ότι σκότωσε δύο πρώην του

style="text-align: justify;"> 
Ένας 62χρονος άνδρας στην Τουρκία παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει δύο προηγούμενες συντρόφους του, στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία είχε πάει για να βρει γυναίκα.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «συνοικεσίων», αλλά και το κοινό, σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον 62χρονο Σεφέρ Τσαλουνάκ, με χαρακτηριστική απάθεια να ομολογεί ότι σκότωσε μία πρώην σύζυγό του και μία ερωμένη του, τονίζοντας όμως ότι πλέον είναι τίμιος και ψάχνει για μια νέα γυναίκα.
Ο Τσαλουνάκ παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα όταν ήταν 17 ετών και οι δύο, ωστόσο η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει μετά τους πρώτους 5 μήνες, κάνοντας τον ζηλιάρη σύζυγο να τη σκοτώσει, όπως ο ίδιος δήλωσε χωρίς ίχνος μεταμέλειας.
Αφού εξέτισε ποινή 4,5 ετών, αποφυλακίστηκε και ξαναπαντρεύτηκε, κάνοντας και δύο παιδιά, αλλά στη συνέχεια χώρισε, χωρίς αυτή τη φορά να… σκοτώσει τη δεύτερη γυναίκα του.
Δε συνέβη όμως το ίδιο με τη νέα ερωμένη την οποία βρήκε ο Τσαλουνάκ, καθώς της αφαίρεσε τη ζωή, καθώς πίστευε ότι εκείνη ήθελε να τον σκοτώσει, για να πάρει την περιουσία του.
Μπορεί να αποφυλακίστηκε και πάλι, ωστόσο ο 62χρονος δύσκολα θα ξαναβρεί σύντροφο μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, εξαιτίας των οποίων του ζητήθηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή.
 
 
πηγή: naftemporiki.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!