Κόσμος

26/09/2020 - 16:06

Τρομακτικό σποτ κατά του κορονοϊού με την «πράσινη γλίτσα»

Με ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει πόσο απίστευτα εύκολο είναι να μεταδοθεί ο νέος κορωνοϊός στα αγαπημένα μας πρόσωπα, μέσω απλών καθημερινών δραστηριοτήτων, επιχειρεί η κυβέρνηση της Σκωτίας να αφυπνίσει τους πολίτες της και να τους θέσει σε επιφυλακή.

Το σποτάκι έχει διάρκεια, μόλις 30 δευτερόλεπτα και δείχνει πώς ένα ευπαθές άτομο, όπως ένας ηλικιωμένος άνδρας, μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένος στον κοροναϊό.

Στο βίντεο μια εγγονή επισκέπτεται τον παππού της, και καθώς κινείται στην κουζίνα του αφήνει παντού στο πέρασμά της μια πράσινη αηδιαστική ουσία.

Ντουλάπια, κούπες, συσκευές, όλα μολύνονται από τον κοροναϊό.

Έπειτα η κοπέλα κοιτάζει βιντεάκια στο κινητό της που τη δείχνουν να διασκεδάζει ξέφρενα με τους φίλους της, πιθανόν το προηγούμενο βράδυ, μια σκηνή που υπονοεί ότι κόλλησε τον ιό κατά τη νυχτερινή της έξοδο. Στο τέλος του κλιπ, η ίδια αηδιαστική ουσία βρίσκεται στο στόμα του αγαπημένου της παππού, χωρίς η ίδια να έχει υποψιαστεί τίποτα.

Στο τέλος του βίντεο, εμφανίζεται το εξής μήνυμα: «Μη μεταδώσεις τον κοροναϊό σε εκείνους που αγαπάς. 2 νοικοκυριά, έξι άνθρωποι, δύο μέτρα απόσταση».

Στην περιγραφή του βίντεο δίνεται η ακόλουθη επεξήγηση: «Να θυμάσαι, αν συναντάς φίλους σου πρέπει να είναι το πολύ έξι άτομα από 2 νοικοκυριά τη φορά (ώς και 4 νοικοκυριά τη μέρα). Κράτα δύο μέτρα απόσταση, ακόμα και από τους φίλους σου».

Μοιράσου το άρθρο!