Lifestyle

14/01/2023 - 18:04

Αεροδιακομιδή από τη Λήμνο στην Αθήνα για τον Στέλιο Ρόκκο - Υπέστη έμφραγμα

Ξαφνικό προβλήμα υγείας οδήγησε σήμερα τον δημοφιλή τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο 58χρονος καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλά στηην υγεία του.

Ειδικότερα, συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα εμφάνισε σήμερα το πρωί -στις 6:30- ο δημοφιλής τραγουδιστής, που ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και έτσι λίγη ώρα αργότερα έφτασε από το νησί στην Αθήνα.

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει τον αδερφό του τον Ιούνιο του 2021 από ανακοπή καρδιάς, γεγονός που έκανε τον γνωστό τραγουδιστή να πάρει άμεσα στην απόφαση να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του τραγουδιστή κοινοποιώντας την ακόλουθη ανάρτηση:

 

--

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη για την αναβολή των εμφανίσεων του Στέλιου Ρόκκου και της Λένας Ζευγαρά

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

Μοιράσου το άρθρο!