Lifestyle

18/06/2019 - 20:35

Απίστευτο! Πουλάνε φωτογραφίες με το νεκρό...

Ο νικητής του Power of Love Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου 2019, ανήμερα των γενεθλίων του. 

Η μηχανή που οδηγούσε ο 28χρονος εξετράπη της πορείας της, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου και έπεσε με ταχύτητα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να σκοτωθεί ακαριαία.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη: «Το τελευταίο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, πολλοί απάνθρωποι έχουν δώσει στο φως της δημοσιότητας και έχουν εκμεταλλευτεί φωτογραφίες και βίντεο από το νοσοκομείο! Και μάλιστα προσπαθούν να τις πουλήσουν».

  • Άγνωστοι υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους φωτογραφικό υλικό από τη στιγμή του δυστυχήματος που απεικονίζει το άψυχο σώμα του Πάνου Ζάρλα στην άσφαλτο.
  • Οι φωτογραφίες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, ψάχνουν αγοραστή την ίδια στιγμή που η οικογένειά του προσπαθεί να ξεπεράσει το τραγικό γεγονός.
  • Όσοι τις έχουν δει αναφέρουν πως είναι ακραίες και σκληρές, αφού αυτό που αντίκρισαν αστυνομικοί και περαστικοί την βραδιά του δυστυχήματος είχε προκαλέσει ανατριχίλα και δάκρια στα μάτια.
  • Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ίδιο συμβαίνει με φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Πάνο Ζάρλα το μοιραίο βράδυ του τροχαίου κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.
  • Το εν λόγω φωτογραφικό υλικό έχε παζαρευτεί ακόμα και στο ποσό των 3.000 ευρώ για να πωληθεί.

Μοιράσου το άρθρο!