Lifestyle

13/05/2022 - 15:26

Από το στρατόπεδο της Καλλονής στην πρώτη θέση του "Ελλάδα έχεις ταλέντο"

Μια πολύ ωραία ιστορία αποκαλύπτει το kalloninews.gr, σχετικά με την σύνδεση που υπάρχει με το στρατόπεδο "Μαρινέλλη" και τον...νικητή του φετινού Ελλάδα έχεις ταλέντο, το talent show του ΑΝΤ1.

Ο φετινός νικητής, έκλεψε τις καρδιές και το θερμό χειροκρότημα όλων, από την πρώτη του κιολας εμφάνιση, και δεν είναι άλλος απο τον Κωνσταντίνο Τσαμάδο, τον 14χρονο τραγουδιστή παραδοσιακών κομματιών που μας ανατρίχιασε με την φωνή του.

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει ένας 14χρονος με στρατόπεδο; Για την ώρα...καμία!

Αυτός που σχετίζεται στην ωραία ιστορία μας, είναι ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο κλαρινίστας του Κωνσταντίνου, που έφτασαν μέχρι τον τελικό και κατέκτησαν την κορυφή.

ο Άρης Μουγκοπέτρος έκανε...μοναδικά σόλο, και θεωρείται ήδη στην μουσική σκηνή ο πιο ανερχόμενος του είδους.

Το 2012, έφτασε στο νησί μας για να υπηρετήσει τη θητεία του στο πυροβολικό, και κατατάχθηκε στην 98 ΑΔΤΕ με σειρά κατάταξης 320 Γ'ΕΣΣΟ.

ψ

Κάθε βράδυ, "κούμπωνε" το κλαρίνο του που το είχε μαζί του, και έκαναν ένα..."μίνι" συγκρότημα με άλλους 2 φαντάρους (μπλουζούκι-κιθάρα) και τραγουδούσαν στο μπαλκονάκι του θαλάμου του πυροβολικού μιας και ήταν καλοκαίρι.

Λίγες εβδομάδες μετά, ο Άρης έφυγε για την μεραρχία για να πλαισιώσει την μπάντα του στρατού.

Στο πέρασμα του απο τη Λέσβο, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, μιας και ήταν ήσυχο και καλλιεργημένο παιδί, ενώ είχε μεγάλη αδυναμία στον Ταξιάρχη.

Μοιράσου το άρθρο!