Lifestyle

20/11/2018 - 18:58

Αποχώρησε από το Greece's Next top Model η δική μας Ειρήνη Στεριανού ... η πρώτη της ανάρτηση

Εκτός GNTM - Greece's Next top Model - βρίσκεται η Ειρήνη Στεριανού από το χθεσινό επεισόδιο.

Η μελαχρινή καλλονή από το Μεσοτόπο της Λέσβου  που κέρδισε τις εντυπώσεις, αποχώρησε από το σπίτι του reality του Star, έπειτα από απόφαση της κριτικής επιτροπής.

Η Ειρήνη Στεριανού επέστρεψε όμως διαδικτυακά, καθώς δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Είμαι πολύ χαρούμενη για την πορεία μου στο παιχνίδι Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε όλο αυτό τον καιρό!! τα μηνύματα σας είναι άπειρα Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους αν και μπορεί να καθυστερήσω λίγο. Μη με παρεξηγήσετε Σας αγαπώ και σας ανταποδίδω τις ευχές!!»

 

 Η Ειρήνη Στεριανού αποκαλύπτει σε τηλεοπτική συνέντευξη τι συνέβη στο σπίτι μετά την αποχώρηση της Μέγκι
Μίλησε για όλες και για όλα η Ειρήνη Στεριανού στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου».

Δεν δίστασε ωστόσο να μιλήσει και για την περιβόητη «τριάδα της φωτιάς» και για το πώς ήταν η συμβίωση μαζί τους.

Η ίδια είπε μεταξύ άλλων:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάτι με την Εύη. Αλλά μετά την αποχώρηση της Μέγκι άρχισε να κρατάει μια πιο παθητική στάση και δεν ήθελε να βγαίνει καν από το δωμάτιο της. Έβγαινε και φορούσε γυαλιά. Μας κοίταζε με έναν τρόπο περίεργο. Όλες τις κοπέλες, χωρίς να έχει συμβεί κάτι, δεν ξέρω. Η Μικαέλα προσπαθούσε να έρθει πιο κοντά στις υπόλοιπες κοπέλες. Κι έτσι επειδή ήταν μόνες τους και εμείς όλες μαζί, δεν ήταν και ωραίο. Η Μικαέλα θα μπορούσε να συνυρπάξει με εμάς. Η Εύη όχι τόσο. Μερικές φορές ένιωθα άβολα με τον τρόπο που με κοιτάει» και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Μέγκι ήταν αυθεντική μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ η Εύη και η Μικαέλα όχι. Η Μέγκι ό,τι έλεγε πάντα, αυτό ήταν, γι'αυτό την εκτιμώ κιόλας...».

 

 

 

-----------

Η  Ειρήνη Στεριανού αναδήχθηκε Σταρ Πελοπόννησος το 2015 και σπούδασε  Κοινωνική Πολιτική, ασχολείται με το μόντελινγκ, εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός και της αρέσουν πολύ τα σπορ και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο

Η 23 χρονη Ειρήνη Στεριανού, που  όπως έχουμε αναφέρει κατάγεται από τον Μεσότοπο της Λέσβου, στέφθηκε Σταρ Πελοπόννησος το 2015. Ασχολείται με το μόντελινγκ, παίρνοντας μέρος σε φωτογραφίσεις, κυρίως για καταλόγους ενδυμάτων, νυφικών και εσωρούχων. Αγαπάει το ραδιόφωνο, γι' αυτό και στο παρελθόν εργάστηκε ως παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό. Εκτός από τη μόδα, την ενδιαφέρει πολύ και η τηλεόραση, ένα όνειρο που σκοπεύει να κάνει πραγματικότητα. Της αρέσουν πολύ τα σπορ και κυρίως το ποδόσφαιρο.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Κοινωνική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να καταξιωθεί στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Συγχωρεί εύκολα.
ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι πολύ ντροπαλή.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το βλέμμα της.

ΣΤΕΚΙ: Συχνάζει σε αρκετά μαγαζιά, αλλά τον χειμώνα, για νυχτερινή έξοδο, προτιμά συνήθως  στο Γκάζι.

ΦΛΕΡΤ: Της αρέσει να τη φλερτάρουν γλυκά και με χιούμορ.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Είναι ο άνδρας που συνδυάζει έναν γλυκό και αγνό χαρακτήρα με μια καλή εξωτερική εμφάνιση.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Γυμναστική, κινηματογράφος και καφέ με ευχάριστα και αγαπητά άτομα.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Θα ήθελε να σταματήσει να υπάρχει ζήλια και κακία στον κόσμο, να καταφέρει να καταξιωθεί στην τηλεόραση και να κερδίσει το Τζόκερ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Η μαγική Βουδαπέστη.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι αυθόρμητη και άνετη με όλους και αυτό μερικές φορές οδηγεί σε παρεξηγήσεις.

Μοιράσου το άρθρο!