Lifestyle

11/04/2021 - 08:03

Αποχώρησε η Μαργαρίτα από τη Λέσβο - Τα συγκινητικά λόγια των κριτών

Ένας-ένας τα φαβορί που φαίνονταν πως θα φτάνανε 5άδα έφευγαν από το MasterChef, αλλά να που ήρθε και το μεγάλο «μπαμ» το οποίο δεν περίμενε κανείς. Η Μαργαρίτα, από την Καλλονή της Λέσβου, το απόλυτο φαβορί μαζί με τον Τζιοβάνι, αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό του Star, καθώς το πιάτο της στο γλυκό, δεν ήταν πιστή αντιγραφή.

Αυτό κι αν είναι έκπληξη, καθώς είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, οι chef της έλεγαν συνέχεια, πως ότι κι «αν σου δώσουμε, θα μαγειρέψεις καλά και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό», αλλά να που μια κακή βραδιά της στέρησε τη συνέχεια και την είσοδο στην 8άδα.

Μία 8άδα βέβαια που μπορεί να γίνει και… 11άδα καθώς αναμένουμε επιστροφές.

 

Η αποχώρησή της «στοίχισε» πολύ, τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στους κριτές του διαγωνισμού, οι οποίοι την αποχαιρέτησαν με τα πιο συγκινητικά λόγια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχεις δώσει, ως άνθρωπος, στον διαγωνισμό. Για εμάς είσαι δύο πράγματα. Μία πολύ καλή μαγείρισσα και ένας καταπληκτικός άνθρωπος».

«Μαργαρίτα θέλω να σου πω, ότι είσαι από τις πιο δυνατές μαγειρικές προσωπικότητες που έχω δει στο MasterChef ως τώρα. Έχεις δημιουργικότητα απίστευτη, έχεις τεχνική και έχεις και κάτι άλλο που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Δε μαθαίνεται. Είναι αυτό το ότι φαντάζεσαι τη γεύση. Είναι ένα ταλέντο έμφυτο. Ειλικρινά σου λέω ότι σε θαυμάζω. Θα πας πάρα πολύ μπροστά στη ζωή σου. Το αξίζεις», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Θεωρώ τιμή μου τα πιάτα που δοκίμασα από εσένα. Δεν το έχω ξανανιώσει στις 5 σεζόν του MasterChef, δεν ξέρω τι έμπνευση έχεις. Προσωπικά σε ευχαριστώ», πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς και η Μαργαρίτα ξέσπασε σε κλάματα. Παρέδωσε την ποδιά της και προχώρησε προς την πόρτα εξόδου του μαγειρικού πλατό.

δ

 

Η Μαργαρίτα ήταν αρχηγός στην ομαδική και ήθελε να αναλάβει όλη την ευθύνη, οπότε στην δοκιμασία της ασυλίας (την οποία κέρδισε ο Στέφανος) δεν μαγείρεψε καν, παρά κάθισε και κοίταγε τους συμπαίκτες της.

Στη δοκιμασία αποχώρησης διαγωνίστηκε μαζί με τους Τζαμάλ και Μαρία, αλλά το αποτέλεσμα που έβγαλε ήταν το χειρότερο από τις τρεις προσπάθειες.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε πως ήταν τιμή του που δοκίμασε αυτά τα πιάτα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα η Μαργαρίτα.

Θυμίζουμε πως η Μαργαρίτα πριν λίγες μέρες ήταν η νικήτρια του Silver award κερδίζοντας 10.000 ευρω

 

 Δείτε τα βίντεο: 

Μοιράσου το άρθρο!