Lifestyle

27/06/2019 - 06:16

Έχουν στο DNA το Μόλυβο και αυτό τους βοηθάει στο διαγωνισμό

Λορένα, Ενρίκο και Τζόνι Λιβανός στο «Family Food Fight» του «ABC». Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση στον «Ε.Κ.»/ABC/Eric McCandless
Η οικογένεια Λιβανού στο «Family Food Fight» του «ABC»

 H οικογένεια Λιβανού (Livanos), τα αδέρφια Τζόνι και Ενρίκο και η μητέρα τους Λορένα, θα συμμετάσχουν στις 27 Ιουνίου στο «Family Food Fight» του «ABC», έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε 8 οικογένειες να δώσουν τη μάχη για να αναδειχθούν νούμερο 1 μαγειρική οικογένεια της Αμερικής.

Η οικογένεια Λιβανού, από το Ουέστσεστερ της Νέας Υόρκης, είναι γνωστή -ανάμεσα σε άλλα- και ως ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ousia και του Molyvos, το οποίο πήρε το όνομά του από το χωριό καταγωγής της οικογένειας στην Λέσβο. Η μητέρα και οι γιοι της θα χρησιμοποιήσουν τις Ελληνοϊταλικές (Η Λορένα κατάγεται από την Ιταλία) γαστρονομικές του ικανότητες με σκοπό να κατακτήσουν το έπαθλο των $100.000.

Τα δύο αδέρφια μίλησαν στον «Εθνικό Κήρυκα» για την εκπομπή και εξήγησαν πώς η καταγωγή τους τούς βοηθάει στον διαγωνισμό.

Οταν ερωτήθηκε για τη συμμετοχή τους στην εκπομπή, ο Τζόνι Λιβανός, γενικός διευθυντής στο Ousia, δήλωσε ότι ένας φίλος του είδε την ανακοίνωση για την οντισιόν και τον ενημέρωσε, τονίζοντάς του πως θα ήταν ο,τι πρέπει για την οικογένειά του. «Συμμετείχαμε στην οντισιόν για να διασκεδάσουμε», ανέφερε προσθέτοντας πως μαγείρεψαν πολύ καλά και κατάφεραν να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Η προσωπικότητα και η ενέργειά τους έλαμψαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και το ανταγωνιστικό πνεύμα που επέδειξε η μητέρα τους ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα δύο αδέρφια, ωθώντας τους να δώσουν και αυτοί τον καλύτερό τους εαυτό.

«Είμαστε Αμερικανοί, αλλά η ελληνική και ιταλική καταγωγή σίγουρα και μας προσέφερε ένα πλεονέκτημα, είναι μια επιπλέον ικανότητα», απάντησε ο Ενρίκο Λιβανός στο σχετικό ερώτημα.

Ηταν διασκεδαστικό να βλέπει τον αδερφό του και τη μητέρα του να είναι τόσο ανταγωνιστικοί, πρόσθεσε ο Τζόνι Λιβανός, τονίζοντας πως έχει συνηθίσει τους τρεις τους να μαγειρεύουν σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι τους, έχοντας συνοδεία ένα μπουκάλι κρασί.

Οταν ρωτήθηκε για τις αγαπημένες τους συνταγές, τόνισε ότι «λατρεύουμε να φτιάχνουμε σπανακόπιτα, παϊδάκια κοτόπουλο, γεμιστά, μακαρόνια, η μητέρα μου φτιάχνει καταπληκτικά λαζάνια, και μας αρέσουν πολύ τα λαχανικά».

 

Μετά τα γυρίσματα η οικογένεια επέστρεψε στη δουλειά της, αλλά δεν αποκάλυψε πόσο και εάν τα πήγε καλά στον διαγωνισμό. «Μάθαμε πώς να μαγειρεύουμε ένα πραγματικά καλό γεύμα μέσα σε 45 λεπτά», είπε αντ’ αυτού ο Τζόνι Λιβανός.

Ο Τόνι δήλωσε, επίσης, ότι η οικογένεια ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα. «Πάντοτε βρίσκουμε χρόνο για να επισκεφθούμε τον Μόλυβο στην Λέσβο απ’ όπου κατάγεται ο παππούς μας. Μένουμε στο πατρικό μας σπίτι, το οποίο μετρά πάνω από 100 χρόνια ζωής».

Τέλος, αποκάλυψε ότι η οικογένεια θα παρακολουθήσει την εκπομπή της 27ης Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο «ABC», από το εστιατόριο Ousia.

«Ελπίζουμε όλα τα μέλη της ελληνικής κοινότητας να παρακολουθήσουν την εκπομπή και να μας υποστηρίξουν», είπε.

Μοιράσου το άρθρο!