Lifestyle

15/11/2018 - 06:09

Ειρήνη Στεριανού το καυτό κορίτσι της Λέσβου στο Greece's Next top Model

Η

Ειρήνη Στεριανού είναι 23 ετών, κατάγεται από τη Λέσβο _ Μεσότοπος, έχει σπουδάσει κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική και έχει κάνει κυρίως φωτογραφίσεις για καταλόγους και eshops.

 

Στο Greece's Next top Model - GNTM - η Ειρήνη Στεριανού με τις εντυπωσιακές αναλογίες (που βέβαια αδυνάτισε πάρα πολύ για τις ανάγκες του παιχνιδιού) μπορεί να δηλώνει ντροπαλή συνεχώς στους κριτές του ριάλιτι μόδας του Star, ωστόσο- όπως φαίνεται από όσα αποκαλύπτονται- μόνο ντροπαλή δεν είναι εκτός του παιχνιδιού!

 

Αυτό που δε ξέραμε όμως, και έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες, είναι ότι στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διαφήμιση γνωστού ξενοδοχείου ημιδιαμονής, όπου μεταξύ άλλων φοράει και περούκα.

Η  Ειρήνη Στεριανού αναδήχθηκε Σταρ Πελοπόννησος το 2015 και σπούδασε  Κοινωνική Πολιτική, ασχολείται με το μόντελινγκ, εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός και της αρέσουν πολύ τα σπορ και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο

Η 23 χρονη Ειρήνη Στεριανού, που  όπως έχουμε αναφέρει κατάγεται από τον Μεσότοπο της Λέσβου, στέφθηκε Σταρ Πελοπόννησος το 2015. Ασχολείται με το μόντελινγκ, παίρνοντας μέρος σε φωτογραφίσεις, κυρίως για καταλόγους ενδυμάτων, νυφικών και εσωρούχων. Αγαπάει το ραδιόφωνο, γι' αυτό και στο παρελθόν εργάστηκε ως παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό. Εκτός από τη μόδα, την ενδιαφέρει πολύ και η τηλεόραση, ένα όνειρο που σκοπεύει να κάνει πραγματικότητα. Της αρέσουν πολύ τα σπορ και κυρίως το ποδόσφαιρο.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Κοινωνική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να καταξιωθεί στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Συγχωρεί εύκολα.
ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Είναι πολύ ντροπαλή.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το βλέμμα της.

ΣΤΕΚΙ: Συχνάζει σε αρκετά μαγαζιά, αλλά τον χειμώνα, για νυχτερινή έξοδο, προτιμά συνήθως  στο Γκάζι.

ΦΛΕΡΤ: Της αρέσει να τη φλερτάρουν γλυκά και με χιούμορ.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Είναι ο άνδρας που συνδυάζει έναν γλυκό και αγνό χαρακτήρα με μια καλή εξωτερική εμφάνιση.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Γυμναστική, κινηματογράφος και καφέ με ευχάριστα και αγαπητά άτομα.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Θα ήθελε να σταματήσει να υπάρχει ζήλια και κακία στον κόσμο, να καταφέρει να καταξιωθεί στην τηλεόραση και να κερδίσει το Τζόκερ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Η μαγική Βουδαπέστη.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Είναι αυθόρμητη και άνετη με όλους και αυτό μερικές φορές οδηγεί σε παρεξηγήσεις.

Μοιράσου το άρθρο!