Lifestyle

05/07/2023 - 20:30

Έρχεται το Lesvos Fashion Show!

Ο Ιούλιος είναι η «καρδιά» του καλοκαιριού και η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη. Η διάθεση μας αποτελεί πρωταρχικό στόχο σε μια αβέβαιη καθημερινότητα και η απόλυτη πηγή αυτής της διάθεσης είναι η προσοχή του εαυτού μας. Επίσης το καλοκαίρι αποτελεί ευκαιρία στήριξης συλλόγων καθώς επίσης και αφορμή για εικόνες-διαφήμιση προς τα έξω!

Το Lesvos Fashion Show πρωτοπορεί και κάνει την ανατροπή! Για πρώτη φορά στο νησί μας, θα παρουσιαστούν καταστήματα και brands από τις 2 μεγαλύτερες αγορές, αυτές της Μυτιλήνης και της Καλλονής, σε μια σχεδόν ταυτόχρονη δράση στο κτήμα «Οινοφόρος» στην Μυτιλήνη και στο beach bar Sugar Bay” στη Σκάλα Καλλονής!

Στόχος, η ανάδειξη των καταστημάτων του νησιού μας και των μοναδικών κομματιών τους, τα οποία θα φορέσουν 20 γυναικεία και 12 ανδρικά μοντέλα και θα παρουσιαστούν στο κοινό. Απο αυτές τις 2 μοναδικές και θεαματικές βραδιές δεν θα λείπουν φυσικά… μικρότερα μοντέλα, από 2 μέχρι και 12 ετών, όπως επίσης και προτάσεις για τους τετράποδους φίλους μας!

Σε αυτή την εβδομάδα ομορφιάς συμμετέχουν δημιουργικά και κομμωτές, make up artist, σχεδιαστές και καταστηματάρχες με πολύ όρεξη και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν καθημερινά.

Μαζί μας καλεσμένες 3 εκθαμβωτικές παρουσίες που θα δώσουν τις δικές τους «νότες» στις 2 αυτές μοναδικές βραδιές ομορφιάς. Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Μαρία Κουμαρά θα «στολίσουν» τις βραδιές και θα μιλήσουν για μόδα και…όχι μόνο!

Οι 2 αυτές εκδηλώσεις στηρίχθηκαν στην ομορφιά και όχι στα «πρέπει». Σε αυτήν που πηγάζει από μέσα μας από τα θέλω μας και συμβαδίζει με τον σωματότυπο μας, όποιος αυτός κι αν είναι!

cc

Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν όσους θα παραβρεθούν εκεί, οι οποίες δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο ούτε τον πιο «αυστηρό»!

Ραντεβού την Τετάρτη 05 Ιουλίου στις 20:30 στο κτήμα «Οινοφόρος» για την αγορά της Μυτιλήνης και την Κυριακή 09 Ιουλίου την ίδια ώρα, στο λιμάνι της Σκάλας Καλλονής στο beach bar “Sugar Bay” για την αγορά της Καλλονής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίδειξη μόδας στην Καλλονή, γίνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού και νηπιαγωγείου Δαφίων Καλλονής, το οποίο θα λάβει το 50% των εσόδων για το θεάρεστο έργο που κάνει στο σχολείο αλλά και στο χωριό των Δαφίων.

Πέρυσι ο σύλλογος με την πρώτη επίδειξη μόδας κατάφερε να αγοράσει απινιδωτή και να γίνει το πρώτο σχολείο που κατάφερε κάτι τέτοιο, δίνοντας βήμα εξέλιξης στην δημόσια Υγεία.

Ραντεβού εκεί,

Μοιράσου το άρθρο!