Lifestyle

09/05/2023 - 09:02

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Ιωάννα Μαλέσκου – «Συγκινήθηκα πολύ, είμαι ευτυχισμένη»

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά από τη Μυτιλήνη. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με φυσιολογικό τοκετό και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο.

 

«Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πάρα πολύ. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες οι οποίες είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που ήθελε εκείνη για να έρθει στον κόσμο, τελικά είναι στην αγκαλιά μας.

Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός. Που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου, όπως τη λέω. Αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί.

Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δεν το έχω κάνει τελείως δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη» σημείωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Κατά τη διάρκεια της κύησης δεν θα έλεγα ότι είχα τρομερές δυσκολίες.

Είχα περισσότερο αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μου και όσο πλησίαζε ο καιρός είχα αυτά τα συναισθήματα της λαχτάρας, του πρωτόγνωρου που δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που ξεκινά και έρχεται.

Αλλά και αυτή η διαρκής αλλαγή, συνολικά. Μέσα και έξω. Καταλαβαίνω την αγωνία και την αγάπη και το ενδιαφέρον το δικό σας και του κόσμου να μάθουν αν γέννησα ή όχι. Αλλά είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο.

Και το λέω αυτό γιατί το εισέπραξα στον βαθμό που το φίλτραρα μέσα μου. Αλλά μια γυναίκα που δεν μπορεί και έχει την αγωνία της, αυτή η πίεση είναι τρομερή. Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση» υπογράμμισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μοιράσου το άρθρο!