Lifestyle

01/12/2022 - 19:42

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: "Η χημεία μας πάνω στη σκηνή με τη Βίκυ Σταυροπούλου δεν συμβαίνει έτσι, είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών δουλειάς"

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση που έχει κερδίσει το κοινό, τους "Μπαμπάδες με ρούμι"  αλλά και για πρώτα του θεατρικά βήματα στη Λέσβο

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης όταν συνυπάρχει επαγγελματικά με τη Βίκυ Σαταυροπούλου, το αποτέλεσμα είναι πάντα φυσικό, εμπνέοντας μία οικειότητα στο θεατή. Αυτό, όπως τόνισε, δεν είναι τυχαίο: "Τι ωραίο που είναι να το έχεις κατακτήσει αυτό. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς, δεν συμβαίνει έτσι, είναι πολλές ώρες δουλειάς, νοιαξίματος [..] Στο θέατρο μπορεί να μη θυμάσαι ατάκες, ο άνθρωπος θυμάται το αίσθημα, αυτό που του γέννησε μέσα του αυτό που είδε".

 

Γιατί δεν βγήκαν οι "Μπαμπάδες" νωρίτερα στο θεατρικό σανίδι; Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης απάντησε πάνω σε αυτό: "Πέντε - έξι χρόνια το συζητούσαμε Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μας έχουν πει ότι τους το ζητούσαν κάποιοι άλλοι συνάδελφοι και εκείνοι απαντούσαν "όχι αυτό το έργο θα το κάνει η Βίκυ και ο Χρήστος". Μεσολάβησε ο κορονοϊός, και τώρα ήρθε η ώρα του".

 

Μόνο τα καλύτερα είχε να αναφέρει για τον θίασο της παράστασης: "Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ελεύθερος , άνετος. Είσαι πιο ωραία πάνω στη σκηνή, αποδίδεις 10 φορές καλύτερα όταν ξέρεις ότι ο άλλος θα σε καλύψει εάν συμβεί κάτι. Είναι ευλογία όλο αυτό, όλα κυλάνε πιο εύκολα. Περνάμε πολύ ωραία φέτος".

Σε άλλο σημείο, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δήλωσε μεγάλος θαυμαστής του έρωτα: "Άμα δεν ερωτευτείς σε αυτήν τη ζωή, εάν δεν ζήσεις αυτήν την τρέλα που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος πράγματα... Είναι πολύ ωραίο πράγμα ο έρωτα"

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το άρθρο!